Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny człek innej orientacji

Dramat atrakcyjnego człowieka

Polecane posty

Dramat ludzi jak my... pięknych, atrakcyjnych, inteligentnych Nikt nie rozumie cieprienia innego człowieka jeśli sam tego niedoświadczy na własnej skórze. Ludzie którzy nie mają podobnych doświadczeń nie potrafią czuć tak samo.. i to dlatego. Niby nic mi nie brakuje. Dziewczyny wzdychają na mój widok, gapią się na mnie, kuszą wzrokiem jak jestem na mieście, w parku, samotne młode piękne kobiety.. a ja ? A ja się wstydze. Zarażony jestem toksycznym wstydem. Nie potrafie się odezwać, normalnie porozmawiać. Jestem jak kupa w pięknym opakowaniu. Na zewnątrz idealny, a wewnątrz boje się siebie, boje sie że inni zobaczą jaki jestem. DLatego nigdy niemiałem dziewczyny, nigdy nie uprawiałem seksu. Świadomość że faceci brzydsi odemnie, głupsi, beznadziejniejsi i w ogóle gorsi mają laski, cieszą sie życiem rozrywa me serce na milion kawałków. Pragne być normalnym gościem, prowadzić bogate życie towarzyskie a nie moge. Pisze to po to by poprostu wyrazić to co czuje, dać ujście moim emocjom. Pozdrawiam

Gość gość
ortografii sie najpierw naucz nieuku... tak "poprostu" ...

Gość gość
to poznaj dziewczynę taką jak Ty - piękną i nieśmiałą :)

Gość gość
bo jesteś p*****lnięty i zboczony, ot co, wystarczy poczytać twoje pedofilskie wypociny :O.

Gość fantastyczny temat!!
"Na zewnątrz idealny, a wewnątrz boje się siebie, boje sie że inni zobaczą jaki jestem." To znaczy jaki? Nie masz wiele do powiedzenia, jesteś nieoczytany, niczym się nie interesujesz, czy może boisz się(oh no), że zobaczą, że jesteś nieśmiały? Bo już cię chłopcze nierozumiem :/

Faktycznie nie rozumiesz. I pewnie nie zrozumiesz dlatego nie bedziemy dyskutować. Ale podzielcie się ze mną jak to jest kogoś poznać ? Widze na codzień tyle pięknych dziewczyn na mieście. Są wszędzie w parku, sklepach ulicach.. Jak to jest kogoś poznać, spotykać się z nim ? Jak to wygląda dokładnie, jaki ma przebieg taka znajomość od poznania kogoś do bycia razem ?

Gość gość
I tak oto po twojej wypowiedzi powyżej, jednak dobrze myślałam, w czym problem - swoją drogą z takim podejściem zostają ci tylko wątpliwej jakości relacje bywalców kafeterii, jak to jest kogoś poznać. Dałeś już upust emocjom, więc możesz wracać do swojego niezrozumiałego dla nas, zwykłych śmiertelników, życia :)

Gość gość
nie łam się! przełam się .podejdż i zapytaj dziewczynę czy się r***a? może i z dziesięć Ci odmówi ale jedenasta nie odmówi.

Gość gość
przeciez tego zboka nie krecą kobiety, tylko dzieci. Obrzydliwy typ :O