Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, powiecie mi tak szczerze co sądzicie o jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam chłopaka. On jest fajny, przynajmniej taki się wydaje. Siedzi w domu, na razie nie pracuje i wiem że ma mnóstwo czasu by kogoś poznać, poznaje jakieś laski, ma dużo kumpeli i traktuje je dobrze, czasem coś miłego powie ale mam wrażenie że przy mnie jest taki radosny. Angazuje sie w rozmowe, duuuuzo mi o sobie opowiada,wiem że też do innych mówi o mnie, o jakiś sytuacjach itp,jestem dosyc atrakcyjna dziewczyna i kilka razy sie zdarzylo ze inni faceci przy nim zarzucili jakims komentarzem, on mnie zawsze bronił, od razu do nich z łapami leciał, ale nie zawsze, czasem" tylko "zarzucil cieta riposta,ogolnie daje mi poczucie bezpieczenstwa, dba o mnie. Potrafi ze mna siedzieć tyle ile chce, niedawno nie moglam spac to siedział ze mną całą noc na skypie i mimo ze sie nie odzywałam z bólu, to on nie mial dosc. Mowil sam, opowiadał mi, wymyslał różne smieszne historie, probowal mnie pocieszyc itd. Nie mial zalu o to ze nic nie mowie i zamulam, cieszyl sie ze moze ze mna posiedziec. rano byl tak wyczerpany ze az blady i nie wiedzial co mowi bo poprzednia noc tez nie spał ale wytrzymał do konca, az go pogonilam.Jest cierpliwy do mnie, jak mialam wyjechac za granice to nie chcialam mu dac nr ;) a on panikował ze zerwiemy kontakt, autentycznie wpadł w panike, nie obrazil sie ale siedzial bo chciał chociaż tyle ze mna pobyc, gdy pozniej juz nie bedziemy mogli. Czuwa nade mną nawet gdy tego nie oczekuje i o tym nie wiem. Itd.... Wspolny znajomy jak sie napil powiedzial ze on sie zakochal we mnie, na co odpowiedzialam ze to nie prawda,a on ze facetów nie znam, a wy co sadzicie o tym wszystkim?

Gość gość
lekcje juz odrobilas dziecino? ;)

Gość gość
jak nie masz nic do powiedzenia to moze po prostu zamilcz :) dziekuje za uwage

Gość gość
jak ma mnostwo kumpeli to wiej od niego. wiem co mówie.

Gość gość
Ale ja z nim nawet nic nie planuję. Pytam tylko co takie zachowanie moze oznaczac, czy on juz jest tak wprawiony w kontaktach z kobietami ze wie jak postepowac i mi sie zbyt duzo wydaje, czy moze moje przypuszczenia sa sluszne.Mam male doswiadczenie z chlopakami,wrecz zerowe dlatego radze sie tutaj.

Gość gość
up