Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks ...coraz rzadziej.

Polecane posty

Gość gość

witam Chciałbym zapytac kobiet o pewna rzecz. jestem ze swoja kobieta ponad rok . na poczatku seks byl czesto a teraz jest doslownie raz w miesiacu . skad taki brak ochoty u partnerki mogl sie pojawic ? oczywiscie rozmawialem ale ona twierdzi ze wszystko jest ok ze kocha ze ja pociagam . jednak na to nie potrafi odpowiedziec . pomozcie

Gość gość
naprawde mi zalezy na jakiejkolwiek poradzie

Gość Takitamzewsi
A ty inicjujesz jakoś? Robisz atmosferę, nastrój? No i ile macie lat?

Gość gość
staram sie przynajmniej . do tej pory czule slowka i dotyk bardzo dobrze dzialaly . jestem romantycznym delikatnym facetem i bardzo kocham moja partnerke . mamy po 22 lata

Gość Takitamzewsi
Nie chce cię straszyć, ale jeżeli w tym wieku nie jest dziewica i dawniej lubiła z tobą sex a teraz robi to niemal z przymusu raz na miesiąc. To przy założeniu, że nie miała jakiejś traumy ostatnio, to albo przestajesz ją podniecac, albo nie jesteś jednymym który fiutem ją wypełnia. Albo najpewniej jedno i drugie. Smutna prawda kolego, ale kobiety też mają potrzeby. Może spróbuj z nia szczerze porozmawiać, albo zaskocz ją czymś w łóżku. Odwiedz lokalny sexshop, wybierz parę fajnych art. które tam sprzedają, po czym zrób nastrój, kino z filmem o podtekście sporej dawki erotyki, później kolacja w ciekawym miejscu, sporo wina, wtrącenie do rozmowy dyskretnie art które kupiłeś. Nie zadziała. To albo jej się coś stało, albo daje d**y innym.