Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks ...coraz rzadziej.

Polecane posty

Gość gość

witam Chciałbym zapytac kobiet o pewna rzecz. jestem ze swoja kobieta ponad rok . na poczatku seks byl czesto a teraz jest doslownie raz w miesiacu . skad taki brak ochoty u partnerki mogl sie pojawic ? oczywiscie rozmawialem ale ona twierdzi ze wszystko jest ok ze kocha ze ja pociagam . jednak na to nie potrafi odpowiedziec . pomozcie

Gość fantastyczny temat!!
Może źle zadałeś pytanie? Trzeba było zapytać, skoro taki fajny seks i wszystko jest w porządku, to czemu tak rzadko się to dzieje? Przecież my ci tu nie pomożemy. Wygląda jakby cię okłamywała, że wszystko gra, ale to już musisz od niej wyciągnąć sam.

Kocha Cie i pociagasz ja, na pewno. Ale jej temperament seksualny jest inny niz Twoj. Na poczatku zwiazku pewnie sie starala bardziej i poswiecala. A teraz kiedy jest juz bardziej stabilnie uznala moze, ze czas pokazac prawdziwe oblicze w tym temacie. Raz w miesiacu jej wystarczy. Co nie znaczy, ze jej nie pociagasz, ze nie kocha. Taka natura.

Gość koko2205
zgadzam sie z wpisem wyzej. Sama jestem kobieta i tez nie mam ochoty na sex, wogule dla mnie moze to nie isctniec, ale obawiam sie ze to tez dlatego ze jestem troszke przy tuszy i sie wstydze...