Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamamapatrycaj

4latek spuchniety policzek

Polecane posty

Witam mam pewien problem moj synek dzisiaj rano jak się obudził miał spuchnięty prawy policzek i troszke wargę, jak go dotknęłam powiedział ze boli ale tak to nie. Co może być tego przyczyną?

Gość gość
na pewnop cos go pokąsalo tak jak osoba wyzej napisala... podaj dziecku wapno niech wypije, spawdz czy nie ma temperatury ani sladu od ukaszenia. obserwuj.... rok temu corka mojej siostry (3 lata) obidzila sie ze spuchnietym policzkiem i okiem ani sladu ukaszenia nic ja nie bolalo, zero temperatury.... byla u lekarza przeszlo samo po kilku dniach tzn dnia na dzien bylo mniejsze, pila wapno moze to byc jakies uczulenia

kilka dni temu synek miał to samo i zeszło mu do południa, właśnie ukąszenia żadnego nie widzę, ma dziąsło spuchnięte i teraz lekko oko mu łzawi,

Gość gość
wapno mu podaj do picia, jak jest ten policzek opuchniety to moze poprzykladaj mu cos zimnego do tego polika np. na 5 minut

Gość gość
a nie jadl czegos innego niz zawsze, moze go od jedzenia cos uczulilo, albo uderzyl sie w nocy o cos no ni wiem rama lozka itp albo spal z jakas zabawka i sobie odcisnal na policzku

Gość gość
a zdrowe ma zeby??