Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży, zapomniałam się i wytarłam nóż i bluzkę na brzuchu ...

Polecane posty

Gość gość

czy wierzycie w takie przesądy, że teraz coś się przez to stanie mojemu dziecku? jestem już prawie w 8 miesiącu, oczywiście nic sobie nie zrobiłam ale teraz martwię się czy to coś nie znaczy, wiem, że przesądy nie są dobre no ale nic nie poradzę, że troche się ich boję. jak wy uważacie?

Gość obrzydliwe scierki nie masz?
Jw.tyle w temacie

Gość gość
Zabobon .

Gość gość
o kurcze prosiłam o takie posty? mam nie mam, ZAPOMNIAŁAM SIĘ! nie zdaża się? za drugą wypowiedź NA TEMAT dziękuję :)

Gość Abc 1231231
kochana nie wierz w przesady , pozdrawiam

Gość gość
Ja bedac w ciazy (poczatki) podczas ogladania filmu tak sie przestraszyla ze odruchowo szybko zakrylam rekoma twarz. Wg przesadow jak sie ciezarna przestraszy i gdzies sie odruchowo zlapie to dziecko bedzie mialo w tym miejscu znamie. Cała ciaze dzien w dzien przezywalam czy wszystko bedzie z dzieckiem ok. nawet rodząc myslalam czy nie bedzie mialo czegos na buzi. Urodzilo sie piekne i bez zadnego sladu. Najbardziej jednak dziwie sie sobie ze w to wierzylam. Kobieta w ciazy to zagadka.

Gość gość
jedno jest pewne - dziecko bedzie kretynem, po matce. Dziedziczenie to nie przesady, to naukowa prawda.

Gość gość
dziękuję Wam dziewczyny za odpowiedzi, troche mnie uspokoiłyście :)

Gość gość
zabobon-nie wierz w takie rzeczy

Gość gość
Normalną to Ty nie jesteś. a feee. Dziecko będzie miało matkę fleję :O wycierać nóż o bluzkę? nie mi się takie coś nie zdarza. a potem taka upaprana łazisz, ble :O a na łbie pewnie łój i coś powoli się lęgnie. że ktoś takiego brudasa zapłodnił.

Gość gość
ja w ciazy wystraszylam sie przejezdxajacego obok motoru( scigacza) moja corka ma 7 miesiecy i pancznie boi sie dzwieku motorow. a w zabobony nie wierze

Gość gość
hahahah padłam po przeczytaniu ostatniej wypowiedzi:D:D:D a znasz jakies dziecko, ktore nie boi się głosnego hałasu jaki wydaje silnik motoru???:D:D:D

Gość Nikolka z Opolka
nie śmiejcie się z autorki bo wam myszy naśle. otóż autorko to bardzo zły znak i dziecku grozi ogromne niebezpieczeństwo! jego życie jest zagrożone! jeżeli przeżyje pierwsze kilka lat to jego dalsze życie będzie pasmem klęsk i upokorzeń bo ma matkę idiotkę której będzie się wstydzić.