Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto jeszcze studiowac farmacje? lub isc na studium?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
jeśli cię to interesuje to tak. Nic na siłę, bo to są dość ciężkie studia, więc jeśli nie jesteś pewna to przemyśl to bo po co sie męczyć i po roku rzucić to wszystko w cholerę. Studium sobie odpuść, szkoda czasu.

Gość gość
juz jedne studia skonczylam mam 25 lat oczywiscie pracy nie ma:) myslalam nad zaocznym studium farmaceutycznym a potem nad wyjazdem za granice sporo po 30

Jeżeli chcesz to studiować i potem pracować jako farmaceuta to warto. Jeżeli chcesz iść tylko dlatego, że nie masz innego pomysłu, to jest to raczej kiepski pomysł. To ciężkie, życiokradnące studia, właściwie sama chemia w różnych odmianach. Trzeba to lubić, bo inaczej albo się odpada albo rezygnuje...

Gość gość
i tak nie mam zycia:o

Wiesz co... U mnie na roku są ludzie, którzy są po jakiś studiach, część nawet zaczęła robić doktoraty zanim zaczęli studiować farmację. Przerwali i zaczęli od zera.

Gość gość
ja jestem po pracy socjalnej chcialam pomagac ludziom i pracowac w domu dziecka albo fundacji i co? d**a pracy nie ma i nie bedzie czas myslec o sobie i o wyjezdzie za duzo czasu zmarnowalam robie tez kurs kasy fiskalnej -A CO! nawet do meblowego nie biora bez znajomosci ale moze za granica wezma

Jak czujesz się niepewnie z chemii, to nawet nie ma co zaczynać farmacji... A studium chyba się nie opłaca, nie wiem jak na to patrzą za granicą...

Gość gość
Baaaardzo trudny kierunek musisz całkowicie pewien/a że chcesz to robić znam kilku ludzi którzy zrezygnowali bo nie dawali rady i stwierdzali że to nie ta droga bo z pracą też krucho zobacz tą stronę może wybierzesz coś podobnego też związanego z chemią http://www.kierunki.net/lupa

Gość Jacenty123
Baaaardzo trudny kierunek musisz całkowicie pewien/a że chcesz to robić znam kilku ludzi którzy zrezygnowali bo nie dawali rady i stwierdzali że to nie ta droga bo z pracą też krucho zobacz tą stronę może wybierzesz coś podobnego też związanego z chemią http://www.kierunki.net/lupa