Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polacy Murzynami Europy?

Polacy Murzynami Europy?

Polecane posty

Gość Polacy Murzynami Europy?

Polak pracujący dla amerykańskich kapitalistów. "Gdyby Irlandczyk, Grek czy Niemiec zarabiał 1500 Euro i 5.50 Euro wydawał na litr paliwa, 20 Euro na kino i 250 Euro na średniej klasy buty, 5 tys. Euro za metr kw. mieszkania i 60 tys. Euro za średniej klasy nowy samochód, to na ulicach panowałaby regularna, krwawa wojna! Polska płaca minimalna 380 Euro, minimalna płaca w Irlandii 1460 przy zbliżonych kosztach życia. Polacy to najgłupszy naród na świecie , od zawsze okradany i poniżany, i nawet nie zdający sobie z tego sprawy (vide wyniki wyborów). Czy to się kiedykolwiek zmieni?

Gość gość
Tak.Wielce szanowny pan Tusk to osoba szlachetna,prawdomówna i szczera do bólu.O wyjątkowej pracowitości i wrażliwości.

Gość PO co nam taki rząd
Niemcy za roboczogodzinę dostają średnio 144 zł, Francuzi 125 zł, w Singapurze pracownik otrzymuje 76 zł, a w Polsce tylko 25 zł. Pod tym względem wyprzedzamy jedynie Filipiny. Tak podaje amerykański serwis finansowy. - No cóż. Bliżej nam do biedaków, niż do krezusów. Choć statystyki pokazują, że jest nam coraz lepiej, ja wcale tego nie odczuwam – żali się Marlena Iwińska, która od wielu lat pracuje w markecie za najniższą krajową.

Gość koniushykrolewski
jeśli już to z małej litery, murzynami, a poza tym Polska to ciemnogród i Katolandia

Gość gość
Niespodoba sie? To vypi erdalaj!!!!!!

Gość gość
bo polska jest pod unijna okupacja kiedyś przyjmowaliśmy rozkazy od Rosjan z Moskwy a teraz z Brukseli

Gość koniushykrolewski
gość Niespodoba sie? To vypi erdalaj!!!!!! y u z jakiego plemienia jesteś , gościu, pisiorów, czy pełowców?????

Gość gość
Pis biedaku i nie żądne plemię! Myśląc o Wodzu mam erekcje :)

Gość gość
Czemuś biedny? Boś głupi. I tyle. Rząd nic do tego nie ma. Jak będzie rządzić inna partia to po prostu inne ryje będą przy korycie i tyle. Mało zarabiamy bo nie mamy innowacyjnej gospodarki. Sami nic nie potrafimy zrobić tylko narzekać i się kłócić. Inwestycje z zachodu polegają na wykorzystywaniu taniej siły roboczej i to jest oczywiste. Po co Niemiec czy Amerykanin miałby stawiać fabrykę w Polsce zamiast u siebie? Tylko ze względu na tanią siłę roboczą. Zrównamy pensje z Niemcami to przeniosą fabryki do Azji czy Afryki, a u nas będzie 90% bezrobocia. Wina Tuska? Nie kochani problem zaczął się już przed zaborami. W Polsce nigdy nie było przemysłu i gospodarki, nigdy. Same małorolne chłopki, które chciały by jeździć mercedesami. Najlepiej zamiast zrobić coś razem to się żreć, oskarżać, leżeć i czekać aż rząd nam da. Bo nam się należy nie? Nie? Wina Tuska, prawda?

Gość gość
Masz rację. To wina tego tuska. Zwolnić tego pana z po

Gość koniushykrolewski
a czemu nie wina Kaczyńskiego, toż był premierem, a teraz jest szefem pożal się Boże opozycji?????

Gość gość
Jakiej bożej opozycji? Jak wina kaczyńskiego jak wyżej ktoś napisał że tuska :O 🖐️

Gość gość
Ostatnio w monopolowym pokazałem legitymację PO, wziąłem dwie butelki zacnego Chianti z półki, powiedziałem "To wina Tuska" i wyszedłem nie płacąc. Babcia za ladą kiwnęła tylko głową ze słowami "Faktycznie, jedyny umiłowany przez Boga, nieomylny i wszystkowiedzący nawet bardziej niż sam Pan Bóg Pan Prezes ciągle powtarza że wina Tuska"