Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasekk

Czy mam schizy, czy on może mieć żonę?

Polecane posty

Gość Smutasekk

Jesteśmy ze sobą 2 lata,on mieszka w Niemczech tam też pracuje,ja też mam dobrą pracę ale w Polsce dlatego nie wyjechałam z nim,poza tym widujemy się co drugą sobotę w każde święta przyjeżdża do mnie (piszę o Wielkanocy i bożym Narodzeniu)W sylwestra teraz się nie widzieliśmy bo miał pilny wyjazd,ale rozmawialiśmy przez tel. Ja byłam na domówce :) A co do moich wątpliwośći.Mówi że mieszka z siostrą ostatnio na Facebooku ta owa siostra dałaby z bratem fotkę na główne profilowe?Nie ma komentarzy nic nie wiem? A może to nie siostra? Mam nadzieję że nie schizuję..Jak się tego dowiedzieć bo nie zapytam jego wprost,bo pomyśli że jestem głupia...ach Słyszałam jak ona nie raz do niego mówiła coś,ale nigdy nie dał mi z nią porozmawiać,ani z nią nie przyjechał...

Siostra mogłaby dać zdjęcie z bratem na profilowe, masa osób ma fotki ze znajomymi czy rodzeństwem. Gdyby była jego żoną pewnie nie mógłby przyjeżdżać na święta, weź to pod uwagę, nie ma też mocnych powodów dla których miały siostrę ciągnąć ze sobą na spotkanie z dziewczyną. Więc wersja z siostrą brzmi całkiem wiarygodnie, ale jak chcesz być pewna to może do niej zagadaj? Zaproś na weekend, powiedz, że chcesz ją poznać.

Gość Smutasekk
Właśnie chciałam do tel. Powiedział że innym razem,jak po jakimś czasie też chciałam to powiedział że ona wychodzi z facetem ,że ten facet tu jest i później pogada,to ile razy mam prosić się o kontakt z siostrą która nie ma czasu zagadać krótkie cześć?? A może mi wcisnął że w sylwestra miał wyjazd a siedział z zoną a jak święta ze mną spędzał to jej wcisnął że ma wyjazd,sama niewiem dziwne to wszystko,mam tak od wczoraj powiedziałam że wpadne do niego w końcu ,a on na to że lepiej u mnie bo u niego siostra jest i tyle na temat,

Gość smssms
Dziwne to jest ,nie wiem co ci doradzić,ale facet na pewno coś ukrywa!

tak coś myślałam, że jest więcej w tej historii niż w pierwszym poście. Może sama zagadaj do niej na facebooku? Nie mówię, że czegoś strasznego się dowiesz, może jest jakieś kłamstewko, ale niekoniecznie kalibru zdrady.

Gość po wsi noga
Powiedz że ma dać ją do telefonu i chooj!

Gość smutasekk
I dzisiaj napiszę ,bo dziwne jest to że nie chce żebym przyjechała do niego!

wiesz, powód może być inny niż żona - ludzie potrafią mieć naprawdę banalne powody i najbardziej wymyślne wymówki. Więc nie denerwuj się na zapas.

Gość gigi gigi
może to jego dziewczyna, a nie żona - i w czasie świąt ona pojechała do swoich rodziców, a on powiedział jej że jedzie do swoich napisz do niej na facebooku, że ją serdecznie pozdrawiasz i że nie możesz się doczekać kiedy się wreszcie poznacie - ciekawe co ci odpisze?

Gość coś ukrywa
Podejrzewam że siostra coś wie i dlatego nie chce was poznać ze sobą a i fotka na profil z bratem też nie jest normalna Jak dla mnie na 100% ma kogoś! albo to ona,albo siostra nie wie o tobie i wie że ma kogoś innego twoje spostrzeżenia są słuszne,bo normalnie nikt tak się nie zachowuje,ja w sumie też poznałam rodzinę mojego męża po 2 latach ale były to inne okolicznośći.Napisz na tego facebooka i się wyjaśni.

Gość gość
ja bym na bank dop niej zagadała na fb. napisz jak się czegoś dowiesz ;)

Gość gość
jesteście 2 lata , a ty byłaś u niego tam w Niemczech?

Gość smutasekk
Mam napisać bez jego wiedzy tak po prostu? Racja co mi szkodzi,zaraz napiszę,,dziękuję dziewczyny :) Mam dość moich podejrzeń i myśli o tym :)

Gość smutasekk
Właśnie nie byłam ,chciałam teraz jechać bo mam 10 dni urlopu,to mnie zadziwił ,powiedział że on przyjedzie bo tam jest siostra i tak głupio !wciąż ta sama litania z jego strony,a wie że chciałam siostrę poznać i w końcu zobaczyć jak mieszka eh wkurza mnie to,Do tego nie znam nikogo z jego rodziny.

Gość gość
Jeśli wiesz gdzie mieszka to zrób mu niespodziankę i pamiętaj , że on też może ci zrobić niespodziankę jak sie okażę ze to nie siostra ale 2 lata w związku na odległość i z domysłami wiec raz a porządnie rozwiąż tę sytuacje

Gość smutasekk
napisałam jej wiadomość ,zobaczę co odpisze,dzięki za radę.

Gość smutasekk
Poczekam na wiadomość od niej.Nie znam jego adresu dokładnie tylko miejscowość i ulicę,poczekam na odpowiedź z jej strony,to powinno wszystko wyjaśnić.

Moim zdaniem jesteś w bardzo dziwnym związku. Spotykacie się już ponad 2 lata i mimo to absolutnie nic Was nie łączy. Nie planujecie przyszłości, mieszkacie w innych miejscach. On z nikim z rodziny Cię nie przedstawił. Wydaje mi się, że nie zależy mu na Tobie. Moim zdaniem marnowanie czasu.

Gość Ruro głupia
k***a na 100ówe cię w huja robi

Gość Emma sams
Ja też byłam w takim związku 3 lata i to nic dziwnego ja w Anglii mój facet w Szwecji ,ale widywaliśmy się raz u niego raz u mnie,teraz już mieszkamy razem a co jest dziwne u ciebie...hmmm....jest dziwne to, że on nie chce cię u siebie :o

Gość tomssonn
i jak? odpisała siostra?

Gość gość
kit jak nic! Uważaj na niemiaszków dziewczyno to zboki jakich mało! Nie mają żadnych zasad żadnych morali zdrada to u nich norma.

Gość SmutaseKK
Dopiero mi odpisała,że mam się od niej odczepić i od niego też? Nic więcej.......dzwonie do niego i cisza :o :o Już kurde nic nie rozumiem ,,nie możliwe to co się dzieje,albo mnie nie lubi albo moje przypuszczenia się sprawdziły,ale nie napisała nic więcej. Odpisałam teraz,Proszę o wyjaśnienia?????????? poczekam do jutra

Gość gość
ha ha ha ha jaka ty naiwna,skończ z tym Baranem!!!!!!!!!!

Gość ivany
Kochana to zapewne jego kobieta,dlaczego teraz nie odbiera? wiesz czemu? bo ma dzisiaj awanturę!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jaśnie pan właśnie pokazuje że ma cię w d***e!Nie dzwoń do niego i nie pisz do niej!Skasuj jego nr.

Gość SmutaseKK
ach nie mam już sił na nic ,nie będę dzwonić,zobaczymy co z tego będzie ,dzięki.

Gość gość
a co napisalas?