Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o kota

Polecane posty

Gość gość

Mam kotke w domu 2,5 mc , jest kochana i chyba mnie bardzo kocha tak mi sie wydaje .Od kilku dni zauwazyłam że kotka sika na moja kołdre tam gdzie spie tzn upodobała sobie moja kołderke , żwirek ma systematycznie zmieniany dbam o nia a ta sika nooooo.... o co jej chodzi ???

Gość Slly
Hahahaha:-) O LOL

Gość gość
Nie widze nic w tym smiesznego , a Ty ??

Masz silną woń :) Nie masturbuj się pod kołderką a kotka przestanie sikać.

Gość .wredna jędza
Koty podsikują na miękkie, kiedy mają zapalenie pęcherza. Czują ból przy oddawaniu moczu, więc instynktownie idą w miejsce miękkie i kojarzące się z przyjemnością, bo kuweta zaczyna się kojarzyć z bólem. Idź do weterynarza, na pewno coś zaradzi. :)

Gość gość
Nie masturbuje sie pod kołdra ,a właściwie mam 4 kołdry w domu i łozka do których ona ma dostep nawet zamieniłam kołdre córce a ta i tak zrobiła na ta mojąąąą .Zadnego zapalenia ona nie ma to nie to .Kołdre wyprałam i juz wysłchła ciekawe co ona zrobi teraz czy znów nasika czy nie ???

Gość .wredna jędza
A skąd wiesz, że nie ma zapalenia, robiłaś posiew moczu?

Gość gość
Bo mocz ma taki sam jaki miała nie zauwazyłam zeby czesciej siku robiła , daje sie głaskac za brzuszek a nie dawałaby i prawdopodobnie tarła by pupa o dywan i miałczała by bez powodu .Więc wiem że nie ma zapalenia

Gość gość
I sikałaby na wszystkie kołdry a nie tylko na moja !!!!

Gość .wredna jędza
Mocz się nie zmienia, nie musi częściej się załatwiać, a brzuch jak najbardziej kot może dawać do głaskania zaufanej osobie. Nie wiem tylko, co ma tarcie zadkiem do pęcherza - rozumiem przy zapaleniu cewki, ale nie przy pęcherzu. A kołdrę mogła wybrać Twoją, jeśli Ciebie lubi. Ale skoro wiesz lepiej i szkoda Ci 10 zł na badanie moczu, to śpij w zasikanej kołdrze. Tylko kota szkoda.

Gość gość
Wez kobieto sie ogarnij , czy Ja napisałam ze szkoda mi pieniedzy na badanie .??? Nie szkoda mi takich ludzi jak Ty bo nick mówi sam za siebie więc uciekam od Ciebie jak najdalej :)

Może Twój kot jest sfrustrowany, żwirek ciśnie go w tyłek, a jego pani szuka pomocy na forum erotycznym dla ludzi. Z takim podejściem jak Twoje, gdybym był Twoim kotem, sikałbym Ci na głowę.

Gość gość
A ja bym ci odpłaciła i nasrałabym ci na łeb , nie potrafisz sie na temat wypowiedzięc to nie zabieraj głosu złośliwcu:)

Mógłbym zakolegować się z Twoją kotką. Wymykałaby się przez okno, wieczorami, do pobliskiego parku, gdzie czekałbym z flaszką na naszej ławce. Obalalibyśmy ją zrzędząc jaka z Ciebie zołza.

Gość gość
jezeli kot sika poza kuweta to opcje sa 3: 1. ma chory pecherz (i nie musi sikac na wszystko inne poza kuweta, czy tez wszytskie inne koldry, skoro na twoja nasikala pierwsza to kojarzy jej sie milo i bedzie sikala dalej) 2. czuje sie niepewnie i jest zdenerwowana (wybor koldry tez jest przypadkowy, a trzymanie sie jej nie swiadczy o niczym innym) sa feromony w obrozy lub do kontaktu udajace feromony kotki - matki uspokajajace koty 3. sika na lozko ze zlosci.

Gość gość
ferOmony!!! jezu dwa razy uzylam tego slowa i dw arazy blednie - sorki, za duzo wina :O

Gość gość
autorko,i tak jestem zaskoczona,ze takie praktyczne odpowiedzi otrzymujesz... Bo,zeby napisac na erotycznym takie pytanie o kotce,ktora bardzo cie kocha,bo tak ci sie wydaje hihi

Gość lady gatta*
Auotorko, jesli masz tego typu problem ze swoim kotkiem to proponuję zajrzec na poważne forum o kotach miau.pl a nie tu, gdzie 13 letnie, nudzące się gimbusiątka piszą bzdury.

Gość papa jan blaster
Trzeba z*****ć kota i będzie spokój.

Gość gość
Numero duo moja kicia nie zadaje sie z menelami co chlaja na ławkach :) Dziekuje kochani za wszystkie wasze odpowiedzi miłe i nie miłe ale coz kafeteria .I pomylic kazdy moze sie pomylic ze erotyczny nie wiedziałam i co z tego zlinczujcie mnie .Kota nie mam zamiaru z***b...c bo to stworzonko zywe i kochane wspólczuje ci toku rozumawania

Jak już to „chleją" a nie „chlają". Pewnie gdybym sikał na kołdrę, wzięłabyś mnie za księcia z bajki, a tak, no cóż... idę „chleć" na ławkę z plebsem.

Gość gość
prawidłowe słowo to chlaja nie chleja :)

Gość gość
Tak napewno i byłabym szcześliwa jak nigdy no prosze ....... nie wiem jak Ty ale ja w fetorze zyc nie moge i lubie zapach bardziej przyjemniejszy niz siki kota zniose bo to mój kot i go kocham :P

Gość gość
Tak teraz masz nastepny powód by sie czepiac słowa chleją czy chlaja no slucham?

Wzruszyła mnie Twoja miłość do kota, dlatego nie czepiam się ani słowa „chlać" ani pisowni wyrażenia „na pewno".

Naprawdę nitz więcej nie macie do napisania poza kotką sikającą w poduszkę? Przecież od razu chce się nad wami zapłakać. :( A może to ja pomyliłem forum. :(

te kotke zanim zacznie sikac w lozko trzeba do kuwety wlozyc po kilku razach nauczy sie sikac do kuwety wszystkie mlode kotki tak mają trzeba im pokazac jak, a potem juz potrafią

Gość gość
Ale ona nauczona jest do kuwety robic .Nie wiem o co chodzi, ale napewno zajrzę na miau.pl lub coś podobnego .Ja ja mam od 3 tygodni i robiła do kuwety pare dni temu jej cos odbiło