Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaOna (29)

Czy zagladają tutaj "fajni" mężczyźni ?

Polecane posty

Gość SamotnaOna (29)

Jestem sama, ale nie mam okazji, żeby poznać kogoś, z kim mogłabym na początek porozmawiać, wymienić się mailami. Trudno spotkać kogoś "właściwego", wszyscy znajomi mają już rodziny. mam wrażenie, że większość normalnych mężczyzn powyżej 30 lat ma już ułożone życie. Tylko ja chyba nie mam szczęścia, trafiam na nieodpowiednich facetów. Jeśli ktoś chciałby porozmawiać, to proszę pisać na orina.anna (małpka) onet.pl (aha, jestem z woj. wielkopolskiego)

Gość gość
a lubisz rock?;)

Gość gość
Nie. Mężczyźni którzy tu zaglądają z pewnością nie są fajni. Tylko dziwadła i frajerzy

Gość gość
nie szukaj tutaj znajomych a tym bardziej faceta

Gość dres
co nie? co nie? jestem fajny, miły, sympatyczny, niezarozumiały i wogole nic, a nic dziwny. teraz już wiesz, że jestem jedyny.

Gość gość
orina.anna@onet.pl

Gość fsfdvxz
Jestem kobietą i uczciwie ostrzegam przed facetami tutaj - większość, która sie do Ciebie tutaj zgłosi to pustaki, którzy liczą na łatwy seks, a pod przykrywką chęci stałego związku wyrywaja babki - mówię tu o kolesiach, którzy właśnie zgłaszaja sie na takie wątki jak Twój, ze niby chca Cię blizej poznac. Kilka razy poznawałam tu facetów i prędzej czy później wychodziło szydło z worka, schemat sie zawsze powtarzał - albo byłam jedną z wielu albo chodziło im tylko o seks i udawali albo po jakims czasie po porostu milknęli. Dlatego ostrzegam - nie szukaj tu faceta, to nie jest dobre miejsce do tego, przezyjesz rozczarowanie tylko :O

Gość gość
Bo mnie nie poznałaś. Tylko dla sexu? Jak oni mogą?

Gość gość
no tak bo laskom o seks wcale nie chodzi hahaha:O:D

Gość gość
zwłaszcza w tym wieku, to oczywiste,że seks jest czymś naturalnym i nie ściemniajcie:P

Gość gość
co za desperacja szukac faceta na babskim forum :o

Gość gość
Jak im chodzi o seks to źle, ale jak nam o stały związek to dobrze? Nawet jak seks z partnerem jest do d**y?

Gość gość
29 letnia kobieta już trochę przeżyła,nie jest naiwną małolatą która boi się wykorzystania. Umie a przynajmniej powinna umieć odgraniczyć tych złych od tych dobrych.

Gość gość
Nikt nie potrafi jak pragnie wierzyć...

Gość gość
jak to pragnie wierzyć? Fakty się liczą trzeba myśleć a potem dać się ponieść. Poza tym wieku nie ma mowy o wykorzystaniu,chcesz jest seks nie chcesz nie ma ,proste. Poza tym kto kogo miałby wykorzystać?,bo z tego co mi wiadomo to przyjemność ze stosunku odczuwają obie osoby

Gość dres
dlatego trzeba najpierw dużo próbować, a następnie dążyć do trwałego związku;-)