Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irejoirewjeejirwio

Koleżance brakuje empatii. Namawia mnie na wyjście

Polecane posty

Gość irejoirewjeejirwio

W tygodniu pracuję, a poza tym trwa sesja, więc normą stało się dla mnie spanie po 3 godziny dziennie. Wczoraj wyszłam ze znajomymi, bo sama te wyjście zasugerowałam. Koleżanka nie poszła, bo źle się czuła (doskonale to rozumiem). Dzisiaj zasypuje mnie smsami, żeby wyjść wieczorem z naszym znajomym, bo "ciągle mu odmawiamy" itd. Mówię, że mam do zrobienia to, to i to (sporo rzeczy do napisania, i w tygodniu kilka egzaminów, podczas gdy ona ma jeden w czwartek i siedzi sobie w domu). Kiedy mówię, że za tydzień (po sesji) to też słyszę "no weź". Nie olewam znajomych, regularnie się spotykamy, ale z perspektywy czasu widzę, że mając chłopaka (już byłego) nie potrafiłam zachować równowagi, i tę koleżankę przekładałam ponad niego. Dodatkowo, co dziwne, wszyscy faceci, z którymi miałam do czynienia za nią nie przepadali. Myślicie, że to przypadek?

Gość gość
Olej ją chociaż raz. Nie poświęcaj się, niby z jakiej racji. Mogę się założyć że ona faceta przełozy nad Ciebie jesli bedzie miała.

Gość irejoirewjeejirwio
Wcześniej tak właśnie było Kiedy umówiłam się w zeszłym tygodniu z pewnym kolegą, powiedziałam jej o tym kilka dni wcześniej, a potem jak gdyby nigdy nic namawiała mnie na wyjście akurat w tym dniu. Dodam, że jeszcze tydzień wcześniej to ja chciałam wyjść (mamy takie miejsce, do którego lubimy chodzić), to wtedy coś tam ściemniała, że nie może. A potem wzbudzała we mnie wyrzuty sumienia, że ooo, tak dawno już nie byłyśmy