Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 24 lat można jeszcze coś w życiu osiągnać ? Czy już jest za późno?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie ? Bo moge np isc na kurs tenisa...ale raczej nie zostane tenisitką ?albo kurs gry na pianinie czty skrzypcach...bede miala z tego frajde ale skrzypaczką pewnie nie zostane ? zgadza sie ? Na modelke jestem za stara. Wiec co mi zostaje ? chyba tylko biznes...taki Solorz Zak prosty chłop z Radomia, po zawodówce, handlował złomem a potem autami z Niemiec a teraz ma Polsat i Plusa. A kobiety, ktore do czegos doszly w Polsce? Chyba tylko Irena Eris

Gość gość
halo...

Gość gość
nie tylko mąż

Gość gość
nikt nie wie? wszystkie szukacie tylko męza?

No wiadomo, że gimnastyczką, albo tenisistką zawodową nie zostaniesz, ale poza tym możesz wszystko. Co to jest za wiek. :D

Gość gość
Loooser- no wlasnie miałam marzenia jako dziecko, ale rodzice nie pozwalali mi ich spełniac. Miałam się tlyko uczyć i co ja z tego mam ? Gowno Dlaczego gimnastyczką nie moglabym zostać ? Gdybym trenowala codziennie po kilka godzin? Kto sie na tym zna? Mam kondycje...potrafie przejsc pieszo bez zatrzymywania sie 30-50km, na rowerze jezdze kilkadziesiat km, dwa miesiace temu przejechalam 120km tylko krotkie postoje na siku i zeby wstapic do sklepu cos zjesc. Zawsze tez marzyłam o tańcu...ale nie chce tego robic dla samego hobby ale zeby byc kims, tj tancerką np breakdance ,hiphop etc...

Gość gość
no wlasnie problem to Twoj stracony czas, pewnie mialabys osiągniecia ale na nic innego nie mialabys juz czasu tylko treningi 🖐️ moze zajmij się kulturystyką, tam wiek jest niewazny:D

Najlepsze gimnastyczki mają kilkanaście lat, więc jest jakiś powód tego. Później już ciało nie jest tak sprawne i trzeba się niektórych rzeczy uczyć od małego. Ale pewnie są rzeczy gdzie mogłabyś jeszcze zrobić karierę sportową.

Gość gość
Chodzi chyba o to, ze w wieku x- 18 lat cialo ma bardzo malo tluszczu (to wysportowane) ,same miesnie i kosci a potem u kobiet przybywa tkanki tluszczowej, miesnie robią się słabsze..facet to co innego. Moze sprobuj jakiejs gry zespołowej ? Kto wie..moze masz talent np do piłki recznej czy koszykowki ? Skrzypaczką to mozesz zostac w kazdym wieku, trening moim zdaniem nie ma tu wiele do powiedzenia, niektore głupie bachory bogatych rodzicow od niemowlaka chodza na pianino a i tak gowno potrafią. Albo spojrz na te piosenkarke Susan Boyle..ile ma lat i jaki ma talent, takich ludzi jest bardzo duzo. Pobróbuj roznych rzeczy, to co cie interesuje. Jesli nie masz talentu do ncizego to moze faktycznie zajmij sie biznesem :D albo szukaniem bogatego męza :classic_cool: