Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba złe pierwsze wrażenie...

Polecane posty

Gość gość

jak w takiej sytuacji to naprawić? jak przekonać na nowo do siebie faceta?

Gość juzmiwszystkoobojetne
pierwsze wrażenie jest najważniejsze, jak mu się nie spodobałaś na początku tak już nic z tego.

Gość gość
nie chodzi o wygląd, raczej o moje nieśmiałe zachowanie. bardzo mi się podoba i to mnie onieśmieliło, ogłupiło wręcz

ale nie odzywa się po tym spotkaniu ? jak długo ?

Gość gość
no od spotkania minęły 3 tygodnie, kontakt mamy byle jaki...nie zanosi się na kolejne spotkanie

no to raczej nie da się tego naprawić chyba że naprawdę czymś go zainteresujesz. ale po co latać za facetem , to oni mają latać za nami, przynajmniej w pewnym stopniu ;d tyle ich przecież jest

Gość gość
tak myślałam, że już nic z tego...szkoda

znajdziesz nowego ; p nie ma co !

Gość gość
tylko, że...ja już się w nim zdążyłam zakochać

jak można się w kimś zakochać nie znając go ? ile masz lat? zakochanie to na pewno nie jest, po prostu spodobał Ci się i myślałaś ze to akurat ten a teraz ciężko odbiec od tej myśli że jednak nie. Wierz mi

Gość gość
znałam go wcześniej z widzenia, bardzo mi się podobał. ja mu wpadłam podobno w oko i przez wspólnych znajomych skontaktował się przez fb. dużo rozmawialiśmy wirtualnie, bardzo mi się podobało jego podejście do życia itp...kiedy zaproponował spotkanie to byłam w niebie. a na tej randce? dałam po prostu plamę...

oj nie wiń się... jeśli byś mu się naprawdę podobała, i chciałby się zaangażować to by chciał spotkać się drugi raz. Poważny chłopak nie skreśliłby dziewczyny po pierwszym spotkaniu tylko dlatego że jest nieśmiała.

Gość gość
ciężko teraz trochę o nim zapomnieć...

Gość monisssiiiiaaa
tzn co zrobiłaś nie tak? Dlaczego konkretnie uważasz że dałas plamę? Jak się zachowywałaś, ile trwała randka, mieliście o czym rozmawiać?

Gość gość
no właśnie spędziliśmy ze sobą cały wieczór (tzn od 20, ok 1 w nocy dotarłam dopiero do domu, odprowadził mnie, pocalował w policzek) mieliśmy o czym rozmawiać, opowiadał o sobie dużo, ja też coś tam opowiadałam, żartowaliśmy, śmialiśmy się. o 23 jak zamykali pub, byliśmy już tam tylko my, myślałam, że to już koniec spotkania a jak wyszliśmy z tego pubu to jeszcze stwierdził, że musi mi pokazać miejsce gdzie serwują jego ulubione piwo no i tak zeszło...strasznie mnie to onieśmielało gdy próbował mi spoglądać w oczy, chyba tak jakoś dziwnie odskoczyłam jak mnie próbował pogłaskać po ramieniu bo mnie zaskoczył...

Gość gość
dzikus jestem i tyle...

Gość gość
A może pomyślał, że nie jesteś nim zainteresowana. Może sama spróbuj go zaprosic na kolejne spotkanie, zagadaj do niego i coś wymysl, ze gdzies tam idziesz, masz bilety czy cos, albo ze potrzebujesz rady... faceci lubia się przydac do czegos, pomóc, podobno... No nie wiem, albo popros go o cos, zeby dla ciebie zrobil i w podzience zaproponujesz wspólne wyjscie. Skoro było na spotkaniu fajnie i on odzywa się, to moze spróbuj, gorzej by było jakby juz sie nie odezwał.

Gość gość
ale wiesz...czuje ze ten kontakt jest taki hmm wymuszony. kiedys kontaktowalismy sie non stop, a teraz to i tak ja sie jak juz pierwsza odzywałam...chyba jednak jyuz nic z tego