Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Guz mózgu

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj dowiedziałam się że mam guza w płacie czołowym. Nie mam pojęcia jak mam sobie poradzić jestem w trakcie rozwodu mam 19 miesięczne dziecko i do tego jestem chora. Boję się operacji i całego tego leczenia a najbardziej boję się o dziecko że będzie musiało być pod opieką ojca bo ja nie dam rady się nim zająć

Jeśli będziesz musiała położyć się w szpitalu, to dzieckiem musi zajmować się ojciec, rozwodu jeszcze nie masz więc tak prawnie to wygląda. Wiesz, sytuacja bardzo nieciekawa ,ale staraj się myśleć że wyzdrowiejesz, masz dla kogo nastawić się pozytywnie bo to mobilizuje organizm do walki z chorobą. Pozdrawiam Arion,bioenergoterapeuta.

To jeszcze nie tragedia, nic nie jest przesądzone ! :) Wiesz.. To jednoczy ludzi czasami. Nie wiem, jaka jest przyczyna podjęcia przez Was decyzji o rozwodzie, ale może Twój Mąż zrozumie, że Cię kocha, jeśli uświadomi sobie, że może Cię stracić.. A na pewno kocha Wasze Maleństwo i nie pozwoli zrobić mu krzywdy. Bądź dobrej myśli ! :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Napisz do mnie na e maila przeszlam to pomoge Ci.

Gość gość
Witam,odbiegnę od tematu troszkę.Proszę kogoś kto się zna niech napisze gdzie jest przystrzałkowa część prawego płata czołowego? tak orientacyjnie na głowie. proszę nie robić sobie żartów,mam tam "coś'

Gość gość
Do autorki - poczytaj o terapii olejem lnianym wg dr Budwig. Nie koliduje z leczeniem konwencjonalnym, a może wesprzeć walkę z nowotworem. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!