Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko dzambo

Jak sprawdzic prawdomownosc kobiety

Polecane posty

Gość koko dzambo

Pytanie do facetow i kobiet. Faceci jak sprawdzacie czy mowi prawde a wy kobietki kiedy sie wygadacie. Kumpel mowil ze on wezmie narzeczona na wykrywacz klamst ale mi sie wydaje to glupi pomysl zwlaszcza jak sama zaproponuje mi to samo, Moze alkohol badz jakis program szpiegujacy na kompie? Co proponujecie? Rady typu jak kochasz to ufasz sobie wsadzcie bo ja nie jestem w stanie zaufac na 100 % kobiecie.

Gość gość
Malo rotyczny temat. Jak nie ufasz kobiecie, to sie za facetem rozglądaj:)

Gość nadina**
jak nie jestes w stanie zaufac kobiecie to jak juz ktos ci poradził "oglądaj sie za facetem"

Gość anna aaaaaaa
o matko! nie mierz wszystkich swoją miarą koleś! wspolczuje dziewczynie, która na ciebie trafi :o

Ja gdy piję kłamię podwójnie. To zły tester.

Gość lepton
"Kumpel mowil ze on wezmie narzeczona na wykrywacz klamst ale mi sie wydaje to glupi pomysl zwlaszcza jak sama zaproponuje mi to samo," Dlaczego narzeczona kumpla mialaby proponowac tobie test na wykrywaczu? :D Wyglada ze albo kumpel i ty to ta sama osoba :D, albo dymales narzeczona kumpla i ona chce cie zaszantazowac, albo chodzi o twoja narzeczona, czego nie dopisales. :D Mniejsza o to, w kazdym razie chwytaj sie za facetow, jak babom nie ufasz.... albo w ogole odpusc temat, wtedy masz 100% gwarancji niebycia oszukanym. :classic_cool: