Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka 123412

chlopak alkocholik zmiana o 360 procent

Polecane posty

Gość niunka 123412

hej laksi pisalam tu kiedys o moim problemie z chlopakiem wiec streszcze moj poprzedni temat a wiec tak moj chlopak z ktorym mieszkalam rok chlal ciagle nie wiedzilam co zrobic rozmowy nie pomagaly dalej robil sobie co chial a wiec stwierdzilam ze nie bede juz z nim rozmawiac pewnego wieczorau noniewiem tak z 3 miesiace temu anowu przyszedl na chlany ale walizki juz miał spakowane no niestety jak on nie chciał sie zmienić to ja musiałam to zakonczyc ale po 2 dniach kiedy go wygonilam przyszedl z bukietem roz z placzem i prosil o wybaczenie ze juz nie będzie ze sie zmieni i wogoel ja mu dalam kolejna sznase i od tej pory zmienił si eo 360 stopni jak idziemy na impreze przykladowo tam na grila do znajomych j amowie chodz idziem jzu do domu bo jestem zmeczona i nawet nei stawia sie zeby zostac no zobaczymy ile to potrwa wiec tak jak niektore laski tu pisza nie dawajcie szans a jeśli kocha to sie zmieni

Gość gość
tzn o 360 stopni czyli jest taki jak był ? :|

Gość niunka 123412
nie mogłam napisac o 180 jest całkiem innym człowiekiem teraz dopiero czuje jak bardzo mnie kocha nasze życie stało sie coraz piękniejsze nie mowie ze czasem sie nie spier.... czas pokaze

Gość gość
ale o 180 stopni to w innym kierunku czyli zupelnie odmieniony, a o 360 to zatacza kolo i jest w punkcie wyjscia

Gość gość
to krótki okres czasu zobaczymy co tu napiszesz za pare miesiecy za rok ...

Gość armia zbawienia kobiet
ja cie uratuje od niego

Gość niunka 123412
wiem ze to krotki okres czasu dlatego napislam ze czas pokaze ale ciesze sie chociaz z takie ktotkiego czasu

Gość armia zbawienia dziewczym
bede odmłodzony

Gość skrejghlsakerjgtase
te, niuńkacośtam, 360 stopni znaczy że zataczasz pełne koło i wracasz do tego samego punktu, 180 znaczy lustrzane odbicie i zupełnie coś innego. TAK, chodziło ci o 180.

mu bo jestem zmeczona i nawet nei stawia sie zeby zostac no zobaczymy ile to potrwa

Gość niunka 123412
no tak chodzilo o 180 procent moj błąd

nie jestem mu potrzebna umarł sobie

Do D**y Armia

Gość niunka 123412
armia zbawienia dziewczyn - przed czym ty chcesz mnie uratowac ?? przecież napislam ze sie zmienil jak narzie jest oki

Gość skrejghlsakerjgtase
jeśli na razie jest ok, to dobrze. Jeśli COKOLWI"EK zacznie się chrzanić - odpuść, zerwij z nim. Trudno wyjść z alkoholizmu, może zapisz go na terapię. z alkoholikiem nigdy nic nie wiadomo, a nie chcę żebyś skończyła jako ofiara takiego kolesia, np. pobita w szpitalu czy coś. I nie mów "ze on nigdy nic takiego by nie zrobił", bo naprawdę może to zrobić bez problemu.

Gość niunka 123412
wiem wiem nawet sie nei bede zastawiac moze siostra mu wytumaczyla ze alkochol do niczego nie prowadzi on nie mial rodzicow od malego tata zmarl jak maial 9 miesiecy a mam jak 13 lat :( moze siotra wytumaczyla mu ze jak bedzie chlal to straci jescze mnei i zostanie sam no jak narzie jest oki oby tak dalej

Gość gość
no zobaczymy ile bedzie tak cudwnie

Gość 344235
hahaha ale walnęłaś. Co to znaczy 360 procent?! Ani "360" ani "procent" nie jest poprawne! :O 360 stopni chyba. Czy Ty w ogóle wiesz co to stopień, a co to procent?

Gość gość
temat napisany przez inteligentną kobietę - zmiana o 360 stopni :P

Gość 344235
Poza tym: alkoHolik, analfabetko

Gość 344235
"gość temat napisany przez inteligentną kobietę - zmiana o 360 stopni" Napisała PROCENT. Co już w ogóle jest jakimś hardcorem. :D Taką mamy teraz rozgarniętą młodzież.

Gość gogoo
czy alkoholik czy alkocholik....tak czy owak niech takiego zapomni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobrydzionek
jeżeli ta zmiana się utrzyma, to gratuluję - trafiłaś na wspaniałego mężczyznę i kochaj do końca swoich dni najlepiej jak potrafisz. jeżeli jednak coś by się schrzaniło, nie zostawiaj tylko walcz. pamiętaj, że leczenie alkoholizmu może być skuteczne. miałam w swoim środowisku taki przypadek, leczył się w Kamizie (www.kamiza24.pl) i dzisiaj to naprawdę wspaniały człowiek.

Gość sąsiadka alkoholika i przyjaci
A skąd Ty niby wiesz, że jest wspaniały? Bo jak chleje i jest alkoholikiem to zaraz wspaniały? Alkoholicy nie nadają się do związku. To raz. Trzeba dłuuugiej psychoterapii. Dwa. Alkoholikiem zostaje się do końca życia. Jak znów zacznie chlać...a to możliwe i po latach... Reasumując, alkoholikom nie powinno się dawać nigdy, NIGDY drugiej szansy. To nie są wspaniali ludzie. Niech se gniją samotnie :) sąsiadka alkoholika i przyjaciółka córki alkoholika