Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Poznałem w pracy fajną koleżankę podoba mi się. Jest starsza ode mnie 3 lata ja mam 28. Dziewczyna jest sama nie ma nikogo. Parę razy ją zaczepiłem i rozmawialiśmy. Poczałkowo byłą trochę zmieszana całą tą sytuacją może przez moją bezpośredniość. Pierwszy raz próbowałem się z nią umówić po jakiś 30min rozmowy. Nie powiedziała nie ale powiedziała ,że ją zamurowało. Po jakimś czasie zmieniła nastawienie i nie miała nic przeciwko.Jednak wydaje mi się ,że ją onieśmielam czasem udaje ,że mnie nie widzi albo wodzi oczami.Gdy jesteśmy sam na sam uśmiecha się i rozmawia Do spotkania jeszcze nie doszło ale zastanawiam się czy ona w ogóle chce. Zawsze było tak ,że zapraszałem dziewczynę i mówiła w prost tak albo nie a tutaj taka zagadka. Czy dziewczyna może się aż tak krępować faceta???

Gość gość
wiesz, jesteś młodszy, pracujecie razem to ją może onieśmielać. może kiedyś sparzyła się na romansie w pracy. pewnie ma sporo kompleksów związanych z wiekiem, na zasadzie "jak taki młody może lecieć na mnei ze zmarszczkami i cellulitem", kobiety bardziej krytycznie się oceniają. może sądzić że masz ochotę wyłącznie na coś niezobowiązującego (i za moment polecisz do innej) ciężko powiedzieć, po prostu poznaj się z nią lepiej na razie tak jak możesz - czyli w pracy, myślę że ona się przekona z czasem

Gość gość
Dziewczyna jest bardzo ładna wygląda na maks 27lat. Wysoka zgrabna aż sam się dziwie ,że nie ma nikogo. Nie wiem jak się zachować żeby jej nie zrazić do siebie.