Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

straci zainteresowanie jesli pojde z nim do lozka?

Polecane posty

Gość malamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

spotykam sie ostatnio z takim facetem i bardzo miedzy nami iskrzy. mamy podobne temperamenty i na ogol dobrze sie dogadujemy, ale tez potrafimy sie ostro pokurwiac, jednak zawsze szybko sie godzimy i oboje zapominamy nawet o co byla afera. jestesmy podobni pod tym wzgledem. nie bylismy w lozku, jednak rozmawialismy o tym i wnioskuje, ze tam tez dobrze bysmy sie zgrywali i zgadzali. Problem polega na tym, ze ja tego faceta w ogole nie moge rozgryzc. Czasem jest dla mnie czuly i opiekunczy (trzyma mnie na kolanach, przytula, martwi sie o mnie, pomaga mi w roznych drobnych sprawach) a czasem potrafi mi cos tak odpyskowac, ze az w piety pojdzie. Mowi, ze mnie lubi (raz powiedzial, ze mu na mnie zalezy). Raz jest kochany a za chwile jest s*********m. Czy on sobie ze mna tak pogrywa, zeby zaciagnac mnie do lozka? Specjalnie robi mi taka hustawke emocjonalana? Czy to sa jego mechanizmy obronne? Nie za duzo wiem o jego przeszlosci z kobietami, tylko tyle, ze raz byl zakochany a tamta dziewczyna zostawila go z dnia na dzien dla innego. Nie jest zbyt wylewny, nie mowi mi o swoich uczuciach. Dodam jeszcze, ze rzadko pierwszy do mnie pisze albo dzwoni, ale za to czesto mnie odwiedza. Przychodzi ot tak sobie. Ostatnio z nim rozmawialam, o tym, ze nie wiem jakie ma wobec mnie zamiary, ale nie powiedzial nic konkretnego. Tak jakby chcial mnie "przetrzymac". Tylko nie wiem dlaczego, czy boi sie wejsc w zwiazek, czy nie chce mnie jako partnerki? A jesli nie chce mnie, to po co do mnie przychodzi?

Gość kaskakaskakaksak
FACECI JUZ TACY;SA poczekja,oze cos wyjdzie czy mu dasz czy nie to i tak na jdeno wyjdzie,tez go przetrzyaj,podpuszczaj,,,,,moze go zacheci..

Gość malamiiiiiiiiiiiiiii
podnosze

Gość gość
zależy czego chce facet i jakie ma wartości. Porządny facet, któremu zdarzy się taka wpadka raczej na jednym razie skończy znajomość bo uzna Cię za łatwą i nie nadającą się do związku. Jak facet chce tylko seksu to jemu będzie odpowiadało twoje wyzwolenie i brak zasad moralnych.