Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieko a rozwód

Polecane posty

Gość gość

mąż mnie straszy że odbierze mi dziecko, jaka jest szansa jego na to?

Gość supergość
W polsce? 0,00000000000000000000000000000000001% Chcesz wiedzieć dlaczego?

Gość gość
chcę wiedzieć

Gość supergość
1.Bo prawo rodzinne ma już 50 lat (praktycznie niezmieniane). 2.A najgorsza matka w/g niego, jest lepsza niż najlepszy ojciec. 3.Sędziami w sądach rodzinnych są kobiety. 4.I najważniejsze - bo to kraj QRWY, złodzieja i ognistej wody. Czyli kraj kraj bardziej dziki, niż żyjące w lesie dziki. Zrozumiałaś?

Gość gość
dośc dobitnie to napisane zrozumiałam

Gość gość
O supergosciu na wszystkich forach glosno. Nie przejmuj sie. Ma jakies dowody (maz - ma sie rozumiec). Jesli tak to jakie. Bo sady nie sa takie sfeminizowane jak to sie wydaje komus kto calymi dniami dokopuje komu popadnie na kazdym jednym forum i w kazdym jednym temacie.

Gość supergość
A to przychlaśnięte coś łazi za mną i próbuje zagajać dyskusje. No to spróbujmy: - a na jakich jeszcze forach głośno o supergościu, poza forum kafeteria dział "Rozwodnicy, "eks", wdowy/wdowcy". Wymieniaj przychlaście ;) - na co mąż ma mieć dowody? Na to że jest ojcem? Czy na to że ma dziecko? Czy może na to że nie jest wielbłądem? Odpowiadaj przychlaście ;) - http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/424619,parytet-w-orzecznictwie-czyli-niech-sadza-nas-oni.html Poczytaj przychlaście ;) No. Dzień dobrze zaczęty - jeden przychlast przychlaśnięty ;):)

Gość gość
supergosc jest naprawde super :)

Gość gość
a jak dla mnie to jakis nudny osobnik. kto nie spi w niedziele przed 7 rano? calymi dniami jad i zlosliwosci. stary kawaler? rogacz? na pewno ma cos malego :D calymi dniami przed komputerem i nigdy nic rzeczowego i madrego. zajaby sie zyciem, rodzina to i inaczej by sie wypowiadal.

Gość gość
pewnie rodziny nie ma...... no bo kto by z takim wytrzymal? supergosciu - rozpocznij watek pt. "glupich i zlosliwych rad udzielam"..... ale bedziesz sam ze soba dyskutowal? smutne to..... ale prawdziwe

Gość supergość
Jak to kto? Każdy przyzwoity człowiek wstaje przed 7. Tylko qrwy, złodzieje i obsługa stacji benzynowej śpią do południa. Bo w nocy pracują ;)