Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solarium to to

Pare pytań co do pierwszej wizyty w solarium

Polecane posty

Gość Solarium to to

A więć tak : w wtroej ide do solarium bo na słońcu bardzo trudno mi się opalić i mam kilka pytań w sprawie solarium które chodzą mi po głowie ale wiem ze moge sie dowiedzieć potem jak bede tam ale jednak wole tu dla własnego spokoju 1.Czy mam sie całkowicie rozebrać czy mam mieć majtki i stanik? 2. mam sie obracać po jakimś czasie na drugą strone czy coś? 3. czy moge przed tym posmarowac sie wzmaczniaczem do opalania? 4. chce dwie sesje-z tygodniową przerwą- ile minut jedna sesja? 5.Mam wyciągnąć kolczyk z pępka? 6.Czy po 1 wizycie 4-6 minutowej bedzie widać efekt jesli posmaruje sie wzmaczniaczem do opalania? 7. Ile powinnam mieć wizyt zeby była widoczna opalenizna nie taka delikatna ani mocna tylko jakaś taka : http://chwilka.files.wordpress.com/2011/02/1277935886_102717823_3-opalanie-natryskowe-sunfx-nowy-sacz-beauty-stop-zdrowie-uroda-sport-1277935886.png (strona lewa)

Gość nuivfd
wszystko zalezy jaki dokładnie masz fototyp. zawsze lepiej chodzić na mniej miniut niż na więcej, możesz się posmarować czym chesz byleby tylko nie uczulało na promienie słoneczne. ne musisz się obracać. nie musisz się całkiem rozbierać, ja np opalam się w bieliźnie

Gość Trzydziestolatkaaa
Ja chodze czesto na solarium i zawsze opalam sie nago. Jak dla mnie bielizna jest zbędna. Lepiej czesciej po mniej min. A co do kolczyka to nie wiem ale ja wyjmuje

Gość skrejghlsakerjgtase
!. rozbierz się, nikt cię nie widzi, a opalisz się dokładnie 2. nie musisz się obracać, opalisz się równomiernie wszędzie :) 3. chyba możesz, o ile nie siedzisz z a dłuo 4 jeśli to pierwsza wizyta, nie przekraczaj lepiej 10 min 5. nie wiem, nie noszę:) 6. nie. nie sądzę.