Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Totalny brak ochoty na seks:(

Polecane posty

Gość gość

Córcia ma trzy lata, a ja totalnie nie mam ochoty na seks. Jestem ciągle zmęczona, zapracowana, i do tego wiecznie, poprostu wiecznie po seksie z mężem dwa tygodnie leczę sie z grzybicy. Leczyłam męża, ale to nic nie daje, chłop ma uczulenie na wszystko i ciągle mnie zaraża grzybicą. Lęk przed wiecznym chorowaniem sprawia, że oblewa mnie zimny pot jak mąż dąży do zbliżenia. Nie mogę używać gumek, bo mam uczulenie na nie. Wogóle masakra, mam wyrzuty sumienia. Ale na samą myśli o seksie z mężem i dwóch tygodniach leczenia, odechciewa mi sie wszystkie. Co gorsza jak już się kochamy, to mam już dość po 10 minutach, a kochamy się raz na 2 miesiące. Nie wiem już co robić, przygnębia mnie to wszystko.

Gość elizka@@@
mam podobnie co prawda bez grzybicy itp.ale po jestem obolala przez kilka dni do tego porobily mi sie zylaki na c.... i wogole nie mam tam zadnego czucia .Szlag mnie trafia ,bo naprawde chcialabym miec udane zycie erotyczne a tu totalna porazka

Gość gość
Sęk w tym, co ja mam powiedzieć mojemu mężowi. Kochamy się, przytulamy, rozmawiamy i d**a. Ognia nie ma jak nie ma. Przykro mi, chyba nawet mam depresje.

Hmm... Mielismy kiedys podobny problem, lekarz przepisal mi pimafucin a mezowi clotrimazolum do smarowania czyli tzw standart, ale co do prezerwatyw rowniez mam uczulenie na lateks i jesli chcesz to moge osobiscie polecic UNIMIL SKYN. wykonane z nielateksowego materialu, nie ''wysychaja'' szybko, a jesli ktos lubi duzy ''poslizg'' to unimil skyn ma dodatkowa serie z niebieskim logo na ktorym jest podkreslone iz sa mocno nawilzone ;)

lekiem to na obnizone libido nie jest ale z pewnoscia troche pomoze aby przelamac blokade psychiczna zwiazana z bolem oraz stracehm zwiazanym z kolejnym ''zarazeniem sie''

Gość gość
dziewczyny mialam tak samo, latami leczylam sie na grzybice, okazalo sie ze to nie grzybica, a luszczyca. Bylam cieta podczas porodu, wszystko bylo dobrze zaszyte, zagoilo sie tez dobrze, ale po roku od porodu, przez seks troche ciecie zaczelo mi sie rozchodzic I w tym miejscu powstala luszczyca, a potem rozeszla sie dookola pochwy, przez cale lata myslalam ze to grzybica, pieklo, swedzialo, bolalo. Robilam badania, czysto, nic nie wykazywalo. Zostalam wyslana do dermatologa, okazalo sie, ze wokol naciecia I troche dalej na wskutek urazu skory wytworzyla sie luszczyca. Jestem w trakcie leczenia, ale nie jest to latwe do wyleczenia, ale musze, bo ja juz seksu prawie nie mam... Moje malzenstwo sie nie rozpadnie to wiem, ale sama tez chcialabym sie cieszyc seksem jak dawniej. Dodatkowo jestem tez przed plastyka pochwy. Mam tylko jedno dziecko, a moje zycie seksualne przez to nie istnieje...

Gość gość
Moze sprobuj prezerwatyw nielateksowych? Sa takie durex, kolor zloty, nazywaja sie real feel. Mniej sie je wyczuwa niz lateksowe no i moze cie nie uczula?