Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze_singielka_34

Mam powodzenie ale u brzydali i dziadków po 50tce

Polecane posty

Dlaczego do cholery atrakcyjna kobieta która pracuje i od dawna nie mieszka z rodzicami nie ma powodzenia u rówieśników? Tego nie mogę zrozumieć ale zauważyłam że faceci powyżej 30tki preferują kobiety 25-30 lat niż rówieśniczki.Mieszkam w dużym mieście i takich par pełno.

Gość gość
ja wychodziłam za mąz jak miłam 26l ale wszystkie moje kuzynki maiłay tyle co ty 30-35 lat pierwsze dziecko rodziły jak miały 30-35 lat jest tez wsród nich taka stuknieta która ma 37 lat dopiero teraz wyszła za mąz jest tez w ciazy owszem im pózniej tym trudniej o bejbasa ale sa takie które po 40 tez zachodza głowa do góry kazda zmora znajdzie swego amatora tylko na litosc boska nie szukaj go przez neta bo to strata czasu tylko w realu tylko

Gość gość
jak taki po 50 to albo zonaty szuka odskoczni od żony czyli masz byc 5 kołem zapasowym albo rozwodnik z dziećmi od ciebie 10 lat tylko młodszymi pomysl sobie jak przychodzi takiego córka lub syn i mówi do ciebie macocha troche kiepsko to brzmi wiec takich raczej nie mówisz ze dziewczyny 25-30 maja najlepsze wziecie to akurat prawda powiedz co wtedy robiłas czemu sbie owieczko jednego baranka nie zaanektowałas teraz rzecywiscie wiekszosc twoich rówiesników albo szuka 30 albo juz sa zonkosiami

Po pierwsze zmorą nie jestem tylko studiując miałam faceta ale po kilku latach rzucił mnie dla innej i zostałam sama.Postanowiłam dać sobie spokój z facetami na jakiś czas no ale latka lecą,rodzina się zastanawia czy ze mną wszystko w porządku /nawet na weselu byłam sama/ a przez internet nie mam zamiaru szukać nawet za cenę staropanieństwa.

Gość gość
powodzenia

Do klubów też uczęszczam ale tak jak napisałam uderzają do mnie najczęściej pijani brzydale którzy uważają się za przystojniaków lub staruchy.

Gość gość
Kobieta po 30-tce już nie jest taka młoda, pierwsza młodość minęła........może za bardzo uważasz się za bóstwo, bo wg. ciebie jesteś taka przebojowa i atrakcyjna a krytykujesz ludzi po 50 tce może wcale nie jesteś taka atrakcyjna jak ci się wydaje, skoro rówieśnicy nie zwracają na ciebie uwagę właściwie to nawet trochę się dziwne, bo przy tych wszystkich atutach które wg. ciebie masz rówieśnicy powinni za Tobą biegać, musisz popełniać jakiś błąd w kontaktach z mężczyznami albo jesteś bardzo zarozumiała i niedostępna.

Gość ktosi_A -lat40
z czasem będzie jeszcze gorzej, po 40 będziesz sobie sama drinki stawiać

Nie mam pojęcia.Z kamienną twarzą nie chodzę,jestem uśmiechnięta,patrzę się w oczy faceta który wpadnie mi w oko i nic z tego.

Gość gość
Może masz wygląd poważny? np. wyglądasz na więcej niż 34 lata? to czy wyglądamy młodo zależy niestety od naszych genów najczęściej....bo jeśli w wieku 34 lat wyglądasz na 40 lat, no to starsi mężczyźni będą Cię zaczepiać....

Gość fantastyczny temat!!
Bo 34 lata to już stara du pa jesteś. To normalne, ze faceci wolą młodsze - w tym wieku dzieci już mogą mieć wady genetyczne, to co najlepsze już dawno za tobą, ciało już nie te, po przejściach i bliżej ci do ryczącej 40 niż słodkiej, jędrnej 20. Co się przejmujesz, na rynku twoja cena spadła, ale nie martw się, wszystkie nas to czeka :)

Gość fantastyczny temat!!
Ja mam downa bo matka mnie wysrała koło 50tki :(

Gość Heniu
Banialuki. Pewnie taka jesteś atrakcyjna jak pasztety które dzisiaj na mieście zadzierały nosa na mój widok, jak niezdarnie udawały co to nie one :) Pokaż mi kobietę 34 lata która choć będzie wyglądała na swój wiek. Zazwyczaj takie wyglądają na 50, bo zasada jest prosta: 15 lat wygląda na 20, 20 na 30 a 30 na 50. A "faceci"? Śliczne buźki i biberowate ciuszki. Ja mam prawie 40 a na 90% wyglądałbym młodziej od ciebie - po co więc te pretensje? A wcześniej też rówieśnicy ciebie interesowali czy teraz chcesz się dowartościować młodym facetem bo czujesz się staro? I prosta logika której tak u bab brakuje - skoro facet może mieć ładniejsze i młodsze to po co mu ktoś taki jak ty? Żebyś mu wylewała za kołnierz swoje żale?

Gość gość
Ja mam 22 lata i też lecą na mnie faceci 45+ albo przysłowiowi brzydale.Cóż...

Gość gość
Musi być coś nie tak albo w twoim zachowaniu albo twoim wyglądzie, że tylko tacy mężczyźni zwracają na ciebie uwagę......może ubierasz się niemodnie?? a wcześniej żyłaś ze starszym czy w swoim wieku mężczyzną?

Gość stylish29
heniu- co ty bredzisz za farmazony- w wieku 20 wyglada sie na 30 a w wieku 30 na 50?????? ja mam 29 a czesto podbijaja do mnie faceci okolo 25lat. nie sadze aby 25 latek chcial byc lub przezyc przygode z kobieta ktora wyglada na 50. autorko- po prostu nie masz szczescia i wmowilas sobie, ze startuja do ciebie brzydale i starcy i tak tez sie dzieje. pewnie jestes wybredna bo sama jestes niebrzydka do tego pewnie wyksztalcona i nie chcesz byc z byle kim? ja tez tak mam- i powiem ci, ze lepiej byc sama niz z kims kto ci nie pasuje- mam to juz przerobione.

Gość Heniu
Stylish29 - oczywiście kobieta może wyglądać na swój wiek albo nawet młodziej ale rozejrzyj się - to są wyjątki. Różnica pomiędzy 18-latką a 18-latkiem jest porażająca. Młoda kobieta kontra dzieciak.

Gość gość
jeszcze singielka 34 napisz do mnie jestem młody ale podniecają mnie dojrzałe panie dazo114@wp.pl

Gość qdwwqdqwdqwd
nie ważne ile masz lat tylko na ile wyglądasz;)

Gość qdwwqdqwdqwd
a poza tym ja mam 25 lat i mnie podrywaja faceci w róznym wieku ( dziadkowie raczej nie choc od jednego po 50-tce miałam propozycje sponsoringu...) i gówniarze w wieku 18 lat i faceci ok 40-stki też. wyglądam na jakies 21-23 lata

Gość gość
"Z kamienną twarzą nie chodzę,jestem uśmiechnięta,patrzę się w oczy faceta który wpadnie mi w oko i nic z tego. " ;) zaraz sie okaze ze podobam sie polowie kobiet bo chodza usmiechniete i sporo patrzy mi sie w oczy. takim patrzeniem to jak ze staniem na przystanku i zastanawianiem sie czemu zaden nie podejdzie i nie zagada ale jakby kazdy zagadywal to byscie nie wychodzily na miasto.