Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinkowa

Doradźcie! Jakie autko dla chłopczyka na urodziny???

Polecane posty

Gość urodzinkowa

Postanowiłam kupić chrześniakowi na 2 urodziny autko elektryczne. Właśnie jestem w trakcie zamawiania i oczywiście wybór jest zbyt duży :) i nie mogę się na nic zdecydować. Proszę o jakąś pomoc w wyborze, może ktoś ma jakieś doświadczenie w zakupie tego typu pojazdów? Jestem otwarta na wszelkie sugestie :) -Auto powinno mieścić się w granicach max 600-650zł -Napęd na 2 koła i tu mam problem, bo są do wyboru silniki 2x 45W i 2x35 W - nie znam się i nie wiem jak duże ma znaczenie różnica? Czasem wpadam na ten sam pojazd, w tej samej cenie z tym, że właśnie aukcja różni się tymi mocami silników. (może oszukują, że 45W?) -Autko musi być jak najbardziej bajeranckie - melodyjki, światełka itp. (światełka najlepiej załączane jakimś pstryczkiem, żeby bateria trzymała jak najdłużej) -duże :) poniżej zamieszczę kilka linków: allegro.pl/o7ogromny-suv-2-silniki-35w-2-aku-pilot-mp3-i3291887055.html allegro.pl/pojazdy-dla-dzieci-audi-z-napedem-na-2kola-pilot-i3280163456.html allegro.pl/ogromne-q7-2-silniki-35w-2-aku-pilot-mp3-i3291897994.html z góry dzięki za pomoc :)

Gość urodzinkowa
linki trzeba skopiować i wkleić, musiałam usunąc http z przodu... :) Czekam na pomoc

Gość urodzinkowa
podnoszę nikt nic nie doradzi ???

Gość gość
ja nie wiem czy dwulatkowi odrazu elektryczne chyba troche za mały moze za rok lub dwa taki trzy czterolatek bedzie szalec dwulatkowi moze lepiej cos wymagajacego mniejszej obsługi

Gość urodzinkowa
mały ma mega bzika na punkcie samochodów, ma kilka takich na których może usiąść i odpychać się nogami, ma tez trójkołowiec. Domyślam się, że sam od razu autkiem nie pojedzie - wszystkie mają pilot, którym można sterować :) Także co by nie było, jakoś tam pojeździ. Staram się wybrać lepsze autko, żeby posłużyło mu na kilka lat.

Gość gość
up up up

Gość gość
może teraz znajdzie się ktoś co coś doradzi... ?