Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P@uLa

czy mam się oddać nauczycielowi wosu?

Polecane posty

jestem w 2 klasie liceum, ten przedmiot kończy mi się w tym roku, mam pomiędzy 3-4, na studia na które planuje iść jest wymagana ocena dobra minimum lub zdanie tego przedmiotu na maturze, wolałabym mieć teraz 4 i nie zdawać :/, jak zapytałam nauczyciela czy postawi mi 4 to odpowiedział że to zależy ode mnie i łapał mnie za tyłek (jak zostawałam po lekcjach) robił też inne sugestie... czy powinnam się poświęcić dla lepszej oceny? w końcu wiele osób tak robi :( Co radzicie?

powiedział że daje mi czas do poniedziałku, i jeśli mi zależy na ocenie to żebym przyszła w poniedziałek na 9 lekcji do jego klasy.. to jednoznaczne, po za tym jestem wysoką dość zgrabną blondynką, wiem że od dawna mu się podobałam.. a teraz taka sytuacja z oceną.. nie dziwię się, że to wykorzystał

Gość womann
prowokacja

żadna prowokacja, pomóżcie :( ta ocena jest naprawdę bardzo ważna, ale już do końca życia będę się sobą brzydzić..

Gość womann
Zdajesz sobie sprawę co mu grozi za to? Bo on chyba tak.

Gość Marian Wolski
a co ci zależy, przecież zdobycie tak cennej oceny usprawiedliwia k*******o, nastaw mu szpary i nie marudź

Gość fantastyczny temat!!
0/10

Gość wkłopociee
ciągle o tym myślę, chyba się zgodzę, czy któraś tak już miała?

Gość wkłopociee
więc? to dla mnie naprawdę ważne..

Gość wkłopociee
ciekawa tylko jestem do czego się posunie jeśli się zgodzę, trochę się boję..

Gość gość
Idz dziecino spac

Gość gość
Droga autorko! chciałam zauważyć, że na studiach nikogo nie obchodzi ocena z 2 klasy liceum z danego przedmiotu... liczą się jedynie wyniki matury, ale skoro wolisz k****ć się z jakimś oblechem zamiast przykuć (skoro tak bardzo ci zależy to chyba warto) to spoko i powodzenia w życiu:)

Gość wkłopociee
na tych na które idę obchodzi, sprawdzałam kilka razy, po za tym chodzi o ocenę na koniec szkoły średniej a ta ocena z 2 klasy idzie już na koniec właśnie bo przedmiot się kończy

Gość gość
Słyszałam wiele idiotyzmów jakie głupie dziewuchy robią dla oceny! ale żeby zamiast się uczyć to dawać d**y tego jeszcze nie było... Wystarczy wysłać link tego forum na policję i facet ma przeje****.... ale w sumie co on winny, że ma uczennice Ku*** :) Facet mądry to korzysta z darmowych usług początkujących prostytutek :)

Gość wkłopociee
moja koleżanka mówi że już kilka razy spała z tym gościem, i nie jest starym oblechem bo ma 30 parę lat..

Gość gość
Ja pierpapier

Gość gość
Link wylądował gdzie trzeba:) Jutro, a najpóźniej w poniedziałek gość ma prze****** :) I ty też bo to co chciałaś zrobić to przestępstwo! Na szczęście nikt w internecie nie jest anonimowy :)

Gość wkłopociee
ech dobra zanim tu zaczniecie wysyłać jakieś linki to z góry mówię że to było provo ;P, chciałam sprawdzić wasze reakcje

Gość gość
Tak wiem:) Jestem psychologiem i zdaję sobie sprawę jak działa ludzka psychika:) Mój post również był prowokacją do tego, abyś przestała okłamywać tutaj ludzi:) Więc dziecko idź już spać bo przez Ciebie mogą cierpieć niewinni ludzie:)

Gość wkłopociee
a szkołę skończyłam rok temu :p

Gość wkłopociee
nie no o tym to wiedziałam że policja nie przyjedzie na podstawie głupiego linku :p ale chciałam powstrzymać właśnie resztę komentarzy heh

Gość gość
hahaha ja pier**** dziewczynka się wystraszyła i wycofała nagle?! Jasne teraz trzęsie d**ą ze strachu :)

Gość gość
Skończyła szkołę?! I taki pustak szkołę skończył?... proszę...

Gość wkłopociee
wcale nie jestem pustakiem.. chciałam sprawdzić jak ludzie zareagują na coś takiego, sądząc po dzisiejszym społeczeństwie myślałam że machniecie na to ręką ale się myliłam, i dobrze

Gość gość
tępa szlama...

Gość gość
gowno prawda, przestraszyłaś sie policji haha. Głupia gówniara, won spać a jutro do kosciola dać na tace

Gość gość
popieram:D a gość pod spodem wcale nie jest psychologiem, ale brawa dla niego za wystraszenie głupiego dziecka :)

Gość gość
dokładnie! nudzi ci się gnoju mały?!

Gość wkłopociee
spójrz na czas.. ja swojego posta dodałam w tym samym czasie co gość który o tym wspomniał.. nie widziałam tamtego posta zanim dodałam swój

Gość wkłopociee
spójrz na czas.. ja swojego posta dodałam w tym samym czasie co gość który o tym wspomniał.. nie widziałam tamtego posta zanim dodałam swój