Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 tydz na usg lekarz powiedział że widzi jakiś przecinek między nogami, czy to

Polecane posty

Gość gość

Pytanie chyba głupie ale czy skoro przecinek tzn że jest dziewczynka?

Gość gość
a jezyka w gębie ci braklo zeby sie zapytac? tepa łyżko

Gość gość
Nie umiesz odp to nie pisz! Gdyby mi powiedział dokładniej to bym wiedziała ale nie chciał nic mówić.

moze sam do konca nie byl pewny co to, kto to i nie chcial ''zapeszyc'' a dokladniej nie chcial abyscie pozniej mowili ze raz mowi ze to chlopak raz dziewczynka, na tak wczesnym etapie ciazy ciezko zokolwiek rozpoznac, ja dopiero w 31 tygodnniu poznalam plec, choc wstepnie juz znalam ja po usg polowkowym ale lekarz sam powiedzial iz 100% pewnosci nie daje ;)

Gość gość
no ale to co ci powiedzial jak zapytalas? konkretnie!

Gość gość
Powiedział tylko że widzi jakiś przecinek ale zawcześnie żeby określić i nic więcej nie chciał mówić , a przecinek to kojarzy mi się z dziewczynka ale gdzieś na innym forum przeczytałam że lekarz powiedział że widzi przecinek i to jest chłopiec . Pytam bo zgupiałam :-D

Gość gość
Mi przecinek też się kojarzy z dziewczynka. Bo od tyłu do przodu rów jak wielki przecinek.

Gość oh
Jak dla mnie przecinek moze raczej wskazywac chlopca :) Ja widzialam taki przecinek w 13 tc. Dzis ma juz kilka miesiecy ;)

Gość gość
Up

Gość gość
Chłop, baba, co za różnica i tak ma przej****e.

Gość gość
Witam wszystkie przyszłe mamy! Jestem studentką położnictwa i bardzo proszę o pomoc w napisaniu pracy magisterskiej. Jedyne, co będą musiały Panie zrobić to wypełnić zamieszczoną poniżej ankietę, dla mnie natomiast będzie to nieoceniona pomoc. Ankieta, dotyczy pomiaru poziomu stresu podczas ciąży mnogiej w stosunku do pojedynczej, w związku z tym zwracam się o pomoc nie tylko do Pań spodziewających się jednego maleństwa, ale szczególnie do Pań w ciąży mnogiej, gdyż siłą rzeczy jest ich mniej ;) Bardzo dziękuję za okazane wsparcie. Oto ankieta: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDI1bmkzWG9velFNLUVRLTZrLThCNFE6MQ

Gość gość
W slangu lekarzy to oznacza ze oni sami nie wiedza,bo to moze byc to i to :P a na tym etapie nie moga nic wiecej powiedziec,zawsze to lepiej brzmi niz na 50%chlopak lub dziewczynka

Gość gość
Hm . ,

Gość gość
ktos jeszcze cos wie?

Gość gość
Czyli kreska

Gość podlej kwiatki - dziwne
jaki sprzęt miał ten twój gin :/ Mój Wstępnie na 95 procent określił płeć w 13 tc, potem od 16 tc robił mi takie zdjęcia, że sama widziałam jak jest płeć...