Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość histerczkaa

proszę o szybką odpowiedź

Polecane posty

Gość histerczkaa

26.05 miałam okres, skończył się tak 31.05. 2.06 współżyłam z chłopakiem oczywiście z prezerwatywą nie znam dokładnie kiedy występują u mnie dni płodne a kiedy nie. Mam lekkie schizy już, dziś pojawił mi się śluz. Żadnych objawów nie mam jedynie czysta panika. Proszę o poradę co może oznaczać ten śluz i czy jest prawdopodobieństwo ciąży. Dodam iż mam 19 lat i miesiączki w miare regularne co 31-34 dni

dni plodne sa zawsze dwa tygodnie po okresie, ale czasem sperma moze przetrwac nawet kilka dni w pochwie i powedrowac do zaplodnienia dopiero kiedy sa twoje dni plodne powodzenia

Gość agata d
mamy podobna sytuacje, ta sama data okresu, ja kochalam sie 3 czerwca. tez mam schizy nie wiem czy mam dni plodne czy nie, lecz ja kochalam sie bez prezerwatywy i wytrysk byl we mnie... wiec na moje oko jesli mialas gumke to nie jestes w ciazy

Gość gość
Agacie gratulujemy, zostanie mamą, histeryczkę uspokajamy, przecież mieliście prezerwatywę

Gość agata d
nawet tak nie mow... mam nadzieje ze nie, modle sie o to zeby nie. biore tabletki..

Gość gość
bierzesz tabletki? to jak sie zastanawiasz kiedy masz płodne?... przecież tabletki blokują owulację lekarz ci tego nie powiedział?

Gość powiedzial
tylko ze rozpoczelam tabletki 3 dnia cyklu bo wczesniej nigdzie ich w aptece nie mieli jak na zlosc, na ulotce jest napisane ze do 7 dnia powinno sie dodatkowo zabezpieczac.. akurat 7 dnia stalo sie to nieszczescie. ale moze juz bylam jakos zabezpieczona..

agata nie denerwuj sie bedzie dobrze!! Ja czekam na okres bo czytałam że tetsy najlepiej jest zrobić 7 dni przed planowaną miesiączką. Brzch mnie kłuje ale przecież choćby i nawet było zapłodnienie to tydzień po jest niemożliwe żebym cos czuła wiec to na pewno z nerwów:) Trzymam kciuki!!