Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolasmutna

Anglia zniszczyła mi życie - mam dość

Polecane posty

Gość Mariolasmutna

mam dość tego kraju w którym każdy cię niszczy, w którym ludzie nie mają uczuć każdy marzy tylko o tym by cie zniszczyć i ewentualnie wykorzystać,mam dość tego że nikt mnie nie szanuje, oszczędności całego życia straciłam przez ten kraj. bo nie dość że drogo to jesteś tu traktowany przez pracodawców którzy śmieją ci sie w twarz jako zasób ludzi a nie jako człowiek mam dość pomóżcie mi wrócić do polski :(.

Gość gość
wracaj dziecko wracaj, na umowe zlecenie by jak wol robic za 1100 netto, gdzie NFZ zzera ci 1/4 wyplaty a i tak rzad chce wprowadzic do tego obowiazkowe placenie na niektore zabiegi. gdzie ciuchy w sieciowkach kosztuja tyle samo ile w tamtej zlej anglii (czyli za 1100 zl z wyplaty kupisz bluzke za 99zl z tej wyplaty musisz jeszcze zaplacic jakies 300-500 zl czynszu - zalezy od miasta, i 500zl reszty rachunkow :) ) wracaj bo tu pzeciez legendarna polska dobroc i wspolczucie pomoga ci przetrwac pomimo glodowej pencji. tu jest lepiej i z mentalnoscia i zarobkami niz w anglii, wszyscy to wiedza :)

Gość Mariolasmutna
o czym tu gadasz nie mam za co tu żyć obcych ludzi muszę prosić o pieniądze nocuje w hostelu a ty mi gadasz o czymś takim. pracy też tu nie mam jestem załamana nie chce mi się żyć chciałabym wrócić do rodziny, lecz nie mam za co myślałem że mi tu ktoś pomoże bo na prawdę jestem w bardzo trudnej sytuacji

Gość gość
ale co sie stalo ze wyladowalas w hostelu, od pracodawcow sa citizens advice bureau, porady prawne, itp - jesli ktos cie oszukal to mozna to udowodnic i tez szukac nowej pracy

Gość gość
CAB Nie pomoze jesli nie napracowala jakis czas leaglanie wUK.Nie wiem dokladnie ile to jest. rok-6 miesiecy... inaczej odsylaja wlasnie do hostelu,na dzien lub dwa a potem martw sie sam o siebie.

Gość gość
laska, no co ty, pomocy u obcych szukasz? Masz przeciez te wspamoiala rodzine w PL, znajomych, gdzie nikt nie chce cie niszczyc tylko pomoc, nikt nie chce wykorzystac tylko wesprzec. Im powiedz o zlej sytuacji i niech sciagaja cie do Polski :D Wiuem, ze to prowo jakiegos nieudacznika z kompleksami ale naprawde emigracja nie jest dla kazdego. Na emigracji radza sobie jedynie najlepsze, najsilniejsze i najinteligentniejsze jednostki, reszta odpada w maglu zmian i dostosowan :P

Gość Mariolasmutna
Jakie prowo zostałam z niczym. pracy nie mam pieniędzy też nie wszystko co z polski przywiozłam rozpłynęło się :(.będę musiała jutro jechać do konsulatu i prosić o pieniądze na powrót. takie piękne to życie w Anglii że nie mogę tak długo pracy znaleźć a podobno tak łatwo i niby każdy może mieć.nie cierpie ich tych sztucznych uśmiechów,fałszywych "keep smile" gdy człowiek w głębi duszy cierpi i płacze.

Gość gość
no sorry laska, skoro wolisz narzekac na kafe niz znalesc prace to twoj problem. Rusz d*pe a nie lamentujesz. Fakt emigracja nie jest dla c*p

Gość blockhead
Anglia zniszczyla ci zycie? Ktos cie tu na sile trzymal? Ktos cie porwal i przetrzymywal w tej zlej Anglii? Sama sobie zycie zniszczylas, a nie Anglia

Gość Mariolasmutna
jak tu pracy niema. a jak jest to pracodawcy mają chore wymagania wypytują o niestworzone rzeczy a potem i tak cie gdzieś mają super kraj nie ma co .

Gość gość
Ciekawe bo ja do pracy szukalam dziewczyny przeszlo tydzien praca na sprzataniu 7 na reke i kazda wybrzydzala tak sie konczy jak bez jezyka i doswiadczenia chce sie pracowac za min10

Gość gość
Przeciez to kolejne prowo nielubieuk jest. A wy łykacie jak pelikany, odpisujecie, doradzacie... :o

skąd ja znam ten styl pisania...ano tak! Idiota nielubieuk znów nie wziął leków! :D

Gość gość
no jasne ze prowo, teraz w uk jest od groma pracy, w fabrykach chocby :d prowo zapewne pisze osoba z polski, a na celu ma przdstawienie jak to niby w anglii zle :p

Gość gość
no jasne ze prowo, teraz w uk jest od groma pracy, w fabrykach chocby :d prowo zapewne pisze osoba z polski, a na celu ma przdstawienie jak to niby w anglii zle :p

Gość Mariolasmutna
nie ma dla mnie pracy.dziękuje za waszą pomoc, myślałam że mi tu ktoś pomoże a wy mnie tylko obrażacie. drogi gościu gdzie ta praca bo bym z chęcia sie przyjęła.

Gość gość
"no jasne ze prowo, teraz w uk jest od groma pracy, w fabrykach chocby :d prowo zapewne pisze osoba z polski, a na celu ma przdstawienie jak to niby w anglii zle" WOW, no kurde Ameryke odkrylas. Zapewne nie ma cie na forum zbyt czesto i zapewne nie wiesz kto to uzytkownik nielubieuk? Niektorzy maja tu powolny zapłon, serio :o

Gość Mariolasmutna
kim jest nielubieuk ???.

Gość gość
nie wiesz bido mentalna kim jest nielubieuk? Przeciez to ty, biedny schizofreniku :D

Gość gość
oczywiscie ze to nielubieuk... kazdy pozna te twoje wypociny, idz lepiej zlap pare szczurow u bogatego oligarchy to ci moze odpali pare funciakow

Gość Mariolasmutna
mam i tak gdzieś już waszą pomoc bo nie potraficie pomóc człowiekowi w potrzebie dzięki tacy jesteście mili.

Gość gość
Kto sie p***a urodził orłem nie umrze