Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski chlopak i wysoka dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jak myslicie czy moZe zaistniec taki zwiaEk jak niski chlopak plus wysoka dziewczyna? Wlasciwie ja jako dziewczyna mam 171 cm wzrostu a moj ' przyjaciel' ma 165... :( szcErze mowiac to nie wiem czy 6 cm roznicy to naprawde sie rzuca w oczy, aczkolwiek nie zalezy mi na opini innych ludzi ale na tym jak ja sie bede z nim czula, moje samopoczucie. Moze ktoras z was ma nizszego meZczyzne lub chce miec? Co o tym w ogole myslicie? Pozdrawiam

Gość jhbjh
nigdy bym nie pokochala nizszego faceta i taki nigdy nie bedzie cie traktowal jak swoja kruszynke tylko babe co to zawsze sobie poradzi.....tez jestem wysoka ;)

Gość Marta19901545
A ja właśnie pokochałam niższego faceta ja mam 172 cm a on 165 cm:) fakt ludzie na początku komentowali wzrost ale nam to zupełnie nie przeszkadzało:) bo pod innymi względami dopasowaliśmy się idealnie ( podobne poczucie humoru, spojrzenie na świat). A po za tym mój partner zawsze miał niższe dziewczyny:) ja się trafiłam taka wysoka ale na szczęście potrafimy się oboje z tego śmiać:)

Gość thailud
Mój były miał nie całe 170 ja mam 176. Zero szpilek na jakieś imprezie. Rozstaliśmy się oczywiście z innych spraw. Mój mąż ma 187. Na nasz ślub miałam szpilki 9 cm. Rzadko ubieram szpilki, ale teraz mogę sobie na nie pozwolić.. Z wyższym facetem jest o niebo lepiej.

Gość gość
Mój kuzyn był z wyższą dziewczyną,napisze szczerze że podobali mi się jako para,niestety nie są już razem

Gość Unkia
No cóż, dla tak niskiego faceta 165 cm żadna dzieewczyna nie będzie kruszynką no chyba że dziewczyna 140 cm i 30 kg. To jest mała różnica, próbuj :)

Gość Amoniowa
A ja jestem zdania, że jak facet ma poniżej 170 cm, to NIE POWINIEN w ogóle za dziewczynami się oglądać! Przy tak niskim wzroście po prostu unieszczęśliwi kobietę, bo to już pod karłowatość podchodzi! Facet powinien mieć przynajmniej ten średni wzrost aby mieć kobietę, a taki kurd*pel 165 - 169 cm to nie nadaje się do związku. Sex ponadto z tak niskim facetem jest żenujący i nie ma żadnej przyjemności!! Poniżej 170 cm facet powinien mieć jak już TYLKO bardzo niską, taką 140 cm!!

Gość gość
znam kilka takich małżeństw i jest ok, ale np ja chyba nie zakochałabym się w kimś takim, wcale nie dlatego,że niski facet jets dla mnie jakiś be, tylko po prostu czułabym się jak baba, jak ktoś wyżej napisał. Jeśli Ty się dobrze czujesz, co za problem? http://allegro.pl/hm-ramoneska-ecru-dzety-unikat-i3309619129.html

Gość gość
Jeszcze moze jakies odowiedzi ? Czekam, i dlaczego seks z niskim facetem jest zenujacy?i nie ma przyjemnosci?

Gość IcemanF1
Nie ma szans kobiecie predej czy pozniej zacznie to przeszkadac z e jest nizszy

Gość gość
Nie ma szans kobiecie predej czy pozniej zacznie to przeszkadac z e jest nizszy A mi wlasnie mowia ze to tylko kwestia czasu i przyzwyczajenia sie ..

Gość Facet2000
Co wy pieprzycie. Facet poniżej 170 nie nadaje się do związku. Co to w ogóle ma znaczyć? Taki facet może okazać się dobry, czułym wiernym i dobrym kochankiem. A tu ktoś pieprzy że się nie nadaje i nie powinien być z kobietą bo ją skrzywdzi. Co to za myślenie. Normalnie jestem w szoku.

Gość fikusny marian
No widac po komentarzach, ze kiedy baba mowi "wyglad sie nie liczy" ma tylko na mysli siebie, a facet ma byc tip top, przykre. A od szpilek dostaniecie skoliozy. @Amoniowa Jestes idiotka.

Gość gość
żesz ja pier.dolę, macie problemy z du.py wzięte... jak chłopak ma te 165 cm to niech sobie kupi buty podwyższające, wyda parę stówek, ale dodadzą mu 6 lub 7 cm, poczuje się pewniej i będzie równy wzrostem z dziewczyną... ot co!

nie ważne ile wzrostu tylko jak wam jest. jak się dogadujcie, świetnie czas spędzacie itd. to kto by się nad centymetrami zastanawiał...

Gość dacie radę
Zróbcie sobie "test dopasowania": odwrotne 6na9. Da się?? Tak? To możecie ze sobą chodzić również na stojąco :D:D

Gość DianaLadris
A ja powiem tak - na własnym przykładzie wiem, że związek niski chłopak i wysoka dziewczyna może być milion razy lepszy od tradycyjnych par. Ja mam 176 cm a mój ukochany 163 cm, i jesteśmy w sobie po uszy zakochani, a wzrost w niczym nie przeszkadza. Co więcej, w takim łóżku wszystko się wyrównuje, więc nie pieprzcie mi tu głupot.

Gość gość
Ja mam 186 wzrostu a mój chłopak 168 . Zakochałam sie w nim on także mnie pokochał . nie potrafię znieśc wzroku ludzi którzy na nas potrzą czuję że mnie wyśmiewaja.

Gość alfredo33
Trochę mniej. 34 lata

Gość gość
nie warto sie przejmowac tym co ludzie powiedza.

Gość gość
No cóż są różne miłości, a nawed do pieniądza;)))

Gość Alfredo33
Moja obecna jest ode mnie wyższa o 14 cm. Myślalbym, że kocha moje pieniądze, ale... więcej zarabia.

Gość gość
Alfredo gratuluje takiej modelki :) powodzenia!

Gość Alfredo33
Dzięki. Ale taka modelka to znowu z niej nie jest. Mierzy 176 cm i waży 74 kg. I nie chciałaby być modelką bo jest feministką.

Gość Marycha098
Mój facet jest ode mnie niższy o 10 cm

Gość Twój pseudonim
Przebijam, ponad 20, również zakochani po uszy!

Gość Twój pseudonim
Oh, i jestem jego kruszynką.

Gość gość
do amoniowa kup se trochę mózgu dopiero coś sensownego pisz!!!

Gość gość
Haha o boże jakie wy niektóre jesteście poprostu głupie, a najbardziej ta pani która powiedziała że taki mężczyzna nie powinien oglądać się za dziewczynami. Odjęło Ci rozum kobieto? Karłowatość to Ty masz chyba w mózgu i rozwoju. Niskie osoby nawet nie miały na to wpływu jakie są. Sama jestem z chłopakiem który jest ode mnie niższy. Od półtora roku w końcu jestem szczęśliwa i czuje się przy nim cholernie bezpiecznie. Jak facet ma być prawdziwy to tak czy tak będzie. Szkoda tylko że duża ilość tych "nie karłowatych" mężczyzn to zwykłe pi*dy i tak naprawdę nie potrafli by sie porządnie obronić ;)