Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski chlopak i wysoka dziewczyna

Polecane posty

Gość gośćgj
Wiadomo,ze to nie jest najwazniejsze w zyciu,ale pociag do partnera jest wazny a przeciez opiera sie na preferencjach fizycznych. Mialam zawsze pecha do parterow okolo mojego wzrostu ,minimalnie wyzszych ,ja mam 173. I wiem jak super bylo przytulac sie wreszcie do takiego,co mial 188. Normalnie kleilam mu sie w ramiona, uwielbialam ,gdy otaczal mnie swymi silnymi ramionami a ja klaflam mu glowe na piersi. Z nizszymi to czulam sie beznadziejnie,zwlaszcza jak prxytylam kilka kilo to mialam wrazenie jak wielka baba przy drobince

Gość gość
Myślę że wyglądacie jak suka spaniela i buldog angielski.

Gość gość
Tak czy owak, jesteście śmieszni.

Gość xyz
Dnia 4.10.2018 o 20:50, Gość gośćgj napisał:

Wiadomo,ze to nie jest najwazniejsze w zyciu,ale pociag do partnera jest wazny a przeciez opiera sie na preferencjach fizycznych. Mialam zawsze pecha do parterow okolo mojego wzrostu ,minimalnie wyzszych ,ja mam 173. I wiem jak super bylo przytulac sie wreszcie do takiego,co mial 188. Normalnie kleilam mu sie w ramiona, uwielbialam ,gdy otaczal mnie swymi silnymi ramionami a ja klaflam mu glowe na piersi. Z nizszymi to czulam sie beznadziejnie,zwlaszcza jak prxytylam kilka kilo to mialam wrazenie jak wielka baba przy drobince

Daddy Issues. 

Gość Nizszy

Mam troche inny problem. Spotykam sie od 3 m-cy wlasnie z wyzsza dziewczyna, tylko slowo wyzsza nie za bardzo pasuje, ona jest baaaaaardzo wysoka, ma 192cm. I w tym caly szkopul, ja mam "tylko" 188 i jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic, ze dziewczyna jest wyzsza ode mnie. Taki moj problem.

Gość Gość

Nie słuchaj tych bzdur, miłość jest ponad wzrost, mój znajomy mówił,  że w łóżku wszystko się wyrówna, miał wyższa dziewczynę,  są małżeństwem od 30 lat.

Gość osc gosciow
3 godziny temu, Gość Nizszy napisał:

Mam troche inny problem. Spotykam sie od 3 m-cy wlasnie z wyzsza dziewczyna, tylko slowo wyzsza nie za bardzo pasuje, ona jest baaaaaardzo wysoka, ma 192cm. I w tym caly szkopul, ja mam "tylko" 188 i jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic, ze dziewczyna jest wyzsza ode mnie. Taki moj problem.

O kurr 😂 Laska 192? Trochu jej współczuje. Najwięcej jest kolesi 175-180. Ale z pewnością mało który by chciał być niższy o głowę. 

Daj sobie czas. Jak się przyzwyczaisz to ok, a jak nie to.. do widzenia. 

Gość Nizszy

Jak jestesmy sami to wszystko OK ale miedzy ludzmi to przyciagamy wzrok wszystkich, bardzo glupie uczucie, slepia sie na nas jak na matke boza w bikini.

Gość 175/180

moja dziewczyna ma 180cm, ja 175. Wystarczą dobre buty np AirMaxy jeśli wychodzimy na miasto, a jak ubiera szpilki i ma ze 188, to ja ubieram wkładki podwyższające i mam 183 . Nie czuję, spojrzeń innych, jak i nie uważam, że 175cm to jakoś specjalnie mało, mam wiele koleżanek niższych ode mnie, czy kolegów mojego wzrostu. W sumie moja dziewczyna jest wyższa od wielu z nich, więc nikt z tym nie ma problemów:) 

Gość 175/180

a co do Gościa Nizszego , może przyciągacie uwagę bo jesteście bardzo wysocy. Mam znajomego który ma 190cm, a jego laska ze 195, ale nikt tego 190 nie uważa za karła, po prostu tej dziewczynie ciężko kogoś znalezc, kto ma więcej cm niż ona:)  

Gość gość
Dnia 14.04.2016 o 19:17, Gość Alfredo33 napisał:

Dzięki. Ale taka modelka to znowu z niej nie jest. Mierzy 176 cm i waży 74 kg. I nie chciałaby być modelką bo jest feministką.

o kurfa to nie kobieta a babochlop