Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motocyklista25lat

Nadgorliwość w łóżku

Polecane posty

Gość motocyklista25lat

Witam. Z dziewczyną już kiedyś się kłóciłem o poranny seks. Obiecałem jej że nie będę się do niej z rana dobierał pomimo że wtedy mam na nią największą ochotę. Po około miesiącu sama od czasu do czasu zaczęła inicjować kontakty z rana. Ostatnio mieliśmy dużą wstrzemięźliwość prawie dwa tygodnie jej praca, moja praca, brak lokum. Dziś udało nam się spędzić razem upojną noc. Ale nie mogłem się powstrzymać z rana - sama mnie zbudziła, powiedziała że mamy jeszcze 30 min zapytałem się czy zrobić jej śniadanie , stwierdziła że nie po czym chciała dalej spać. Ja od samego rana widząc jej piękne prawie nagie ciało wspaniałą sylwetkę i tak piękną twarz, strasznie się podnieciłem i wpadłem na pomysł że ona chce to zrobić na śpiocha (po co by mnie budziła?!), zacząłem ją dotykać po chwili zrobiła się mokra, zrobiłem to mimo że ona była bardzo oziębła nie chciała mi patrzeć w oczy ani całować ciągle udawała że śpi.. Po wszystkim stwierdziła że musi już iść i jest bardzo zawiedziona na mnie. Ja czuję się teraz podle, że myślałem tą głową na dole. Jak mogę jej wytłumaczyć że jest tak piękna, czasami że nie mogę się powstrzymać.

Gość lawendowe mydło KO
Nic nie rozumiesz! Obudziła Cię, bo miała ochotę na seks, a Ty z jakimś śniadaniem wyjechałeś... ech...! Ale się nie łam, gdyby nie chciała, na pewno znalazłaby sposób, żeby Cię z siebie zrzucić.

Gość motocyklista25lat
nie wydaje mi się wyszła od tak poprostu bez namiętnego pocałunku do widzenia.

Gość lawendowe mydło KO
Co Ci się nie wydaje?

Gość motocyklista25lat
nie wydaje mi się że miała ochotę na seks. Szkoda że zrozumiałem to już po wszystkim. Jak jej wytłumaczyc to że jest tak gorącą dziewczyną przed którą nie można się powstrzymac ?

Gość kudłata Joola
Rzeczywiście nic nie rozumiesz chłopie! OCZYWIŚCIE, że miała ochotę na seks! Nie rozumiesz kobiet i subtelności przekazu. Niczego jej nie tłumacz, bo będzie gorzej, a jak powiesz, że pociąga Cię, bo jest taka piękna, to poczuje się jak rzecz i dopiero będziesz miał przegwizdane. Nie znasz się na babach, więc UCZ się i skoro wlazłeś na babskie forum, SŁUCHAJ, co mają Ci do powiedzenia kobiety. Albo nie słuchaj i rób po swojemu, a wtedy Twoja wybranka znajdzie mądrzejszego i będziesz się musiał obejść smakiem

Gość motocyklista25lat
Właśnie rozmawiałem przez telefon. Jest źle. Była oburzona że nie zauważyłem że nie wykazywała ani kszty zainteresowania i ciągle mówiła że jest jej przykro. Kazała mi obiecać że więcej tak nie zrobię.

Gość kudłata Joola
Więc więcej tak nie rób.

Gość dres
głowa cię boli??? czujesz się podle za swoje podniecenie wobec ukochanej, której jesteś wierny i ... :-P