Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liniaPapilarna

przepis na starą pannę ok35.

Polecane posty

Gość gość
to tylko się ośmieszyłaś teraz, bo jest tam byk jak wół, zresztą dość często spotykany, tylko naprawdę inteligentne osoby wiedzą, że wyraz "w ogóle" pisze się oddzielnie a nie razem. A skoro ty tego nie wiedziałaś no to jesteś tępakiem. Ale to niestety trzeba dużo czytać, żeby znać podstawy ortografii, a jak ty wolisz oglądać głupawe filmiki na jutube to i nie dziw, że byków nie widzisz 🖐️

Niezly przepis autorko ;) Az sie dziwie. Ja mam 28 lat, moj przepis jest troche inny, ale tez niezly. Mam wrazenie, ze ludzie, ktorych znam to sami zyciowo-wygrani - nie tak jak ja.

Gość liniaPapilarna
Hej Dolek,to ja tronek ale nik zmieniłam.

Gość gość
Szczęście trzeba mieć, po prostu. Jakoś nie widzę, żeby to najbardziej beznadziejni ludzie byli sami, albo żeby bycie domatorem było synonimem samotności, zazwyczaj samotne są takie niepozorne osoby, kwestia przypadku. No może znałam też kilkoro wybitnie 'nieudanych' ludzi, którzy byli poza konkurencją. Ciesz się, że nie jesteś przynajmniej jak osoba o nicku 'też stara', to jest dopiero w c.h.u.j. dołujące.

Gość liniaPapilarna
Hehe,myślał am,ze łatwo mnie poznać.Działo się działo,widać nie w tym kierunku co trzeba.Dlatego pisze jak jest.Tzn podałam przepis na SP.

Gość chyba wiem czemu jesteś sama
Do tej wyżej. Już się tak nie bulwersuj, bo ci jakaś żyłka pęknie :) No popatrz, popatrz, a ja myślałam, że każdy, kto skończył szkołę wie, że "w ogóle" pisze się oddzielnie, a dla ciebie to jest miarą wybitnej inteligencji :D Oj, biedna ty... Nic o mnie nie wiesz, nie masz pojęcia co i ile przeczytałam, jakie mam wykształcenie, jaką pracę wykonuję. Obrazek twój się pięknie dopełnia, niewiele więcej trzeba już o tobie wiedzieć (typ zwany "wyżej sra, niż d.upę ma" :) ). Rzeczywiście błędu nie zauważyłam, a wiesz dlaczego? Bo go nie szukałam, skupiłam się na wypowiedzi, sensownej zresztą. Tak robią normalni ludzie. A żałosne, smutne, niedpochnięte babska wyszukują "ortów". Bez odbioru 🖐️

Gość chyba wiem czemu jesteś sama
" Ale to niestety trzeba dużo czytać" Żeby wiedzieć, że "w ogóle" pisze się oddzielnie? :) Nie, to wystarczy skończyć podstawówkę (a i tak normalnym jest, że w pośpiechu można strzelić byka). Chciałabym zobaczyć te ciekawe dzieła, których to tak dużo czytasz (podpowiem ci dla przykładu: Coelho to nie jest wybitna literatura ;) ). Czemu tak jest, że im ktoś głupszy i bardziej wredny, tym ma większe mniemanie o sobie? A potem płaczą "nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha". Przestań na wszystkich patrzeć z góry, to może ktos pokocha :)

Gość liniaPapilarna
Autor topiku apeluje o spokój.Skupmy się raczej na treści przekazu. Ktoś wyżej napisał,ze poznanie kogoś odpowiedniego to kwestia szczęścia i tak jest.Są samotni domatorzy i samotni ci,co ciągle gdzieś bywają.I odwrotnie.Tak jak w totolotku,albo się trafi albo nie.

Gość gość one
To jest prawda z tym, ze fajni ludzie widzą bardzo szybko po niuansach jaki ktoś ma charakter i ....uciekają... Ja nie związałabym się z facetem, który by kogoś nazwał "grubą krową", zaczęłabym się wycofywać z związku powoli i nawet nie chciałabym utrzymywać z taką osobą kontaktu. Ta pogarda względem innych ludzie działa na mnie odpychająco. Większość starych panien, które znam są złośliwe i kąśliwe, ale zawsze uważałam, że są takie bo mają żal do życia i zgorzkniały, ale teraz zastanawiam się czy właśnie dlatego nie zostały same, bo od początku takie były...

Gość gość
liniaPanpilarna Mówisz ze niektórzy wychodzą i wraz nic nie spotykają, bo wychodzą do niewłaściwych miejsc w tanich klubach nie spotkach Pana z klasą, może prędzej znaleźć sobie jakieś hobby gdzie jest szansa spotkania kogos takiego, np klub astronomów, wypad na narty gdzies itp

Gość Zuzanna Amelia æ
A odczepic mi sie raz na zawsze od starych panien ale to juz. Stara panna to najlepszy stan. I nie mowi sie "stara panna" tylko "singielka" albo "kobieta samodzielna" Dzis dla wielu osob jest to duzo lepsza opcja na zycie. Stare panny wszystkich przedzialow wiekowych - laczmy sie!!!

Gość znowu 10 osób,.;
Albo mam jakiś feler, o którym nie wiem, albo pecha.>>>najprawdopodobniej jesteś brzydką, ponurą i użalającą się nad sobą starszą panią która ma mniej lat niż wskazuje wygląd i zachowanie. szukaj wśród 50 letnich ponuraków a znajdziesz bez problemu kogoś podobnego. jak co niedzielę za chwilę wpadnei dołek i razem się poużalacie to będzie wam raźniej :D

Gość liniaPapilarna
taka jeszcze mi pokaz w którym miejscu się uzalam? Stwierdzam fakty.Pisanie w tym to piku nie jest obligatoryjne.

Gość liniaPapilarna
Tak na marginesie,nie znam żadnego 50letniego ponuraka.A w moim wieku i młodszych jest sporo.

Gość gość
moze jestes dziewicą?

Gość liniaPapilarna
to do mnie?

Gość gość
ten przepis jest idealny jedna różnica: przestań być miła reszta bez zmian powodzenia!

Gość Zuzanna Amelia æ
Nie ma idealnych przepisow.

Gość gość
a co nie wolno jej byc dziewicą?

Gość liniaPapilarna
Jak mam być niemiła?Nie umiem by ć niemiła dla osoby, na której mi zalezy ;( ps. A co wy tak z tym dziewictwem?

Gość gość
nie kumasz??? bo dziewic nikt nie chce, kazdy pragnie boginii sexu

Gość liniaPapilarna
Idz spac.

Gość stary kawaler 35 lat już ;)
Tu 35-io latek z kielecczyzny, a wy skąd? Szczególnie autorka! ;-)

Gość liniaPapilarna
Witam krajana ;)

Gość gość
moze cos uda wam siu ukrecic

Gość liniaPapilarna
Z internetu nigdy nie wychodzi,wiec nie tedy droga.To jest mowie o własnych doświadczeniach.

Gość gość
próbuj może bywaja wyjątki od reguły

Gość gosciowa :)
powiem wam ze okreslenie stara panna to juz przezytek i dzieki Bogu! na zachodzie czegos takiego nie ma. i dobrze. Znam duzo z Tv aktorek i spikierek itd. ktore wg was bylyby starymi pannami, sa atrakcyjne nawet maja dzieci, zapewniona dobra prace ale nie wyszlo im z facetem a byle kogo nie chca. Czasem maja przyjaciela a czasem i nie i wszystko ok. Nikomu nie przyjdzie do glowy takie okreslenie i mnie tez juz nie :) zmuszanie sie do faceta a do tego slub to juz nie te czasy. Dla mnie to straszne zacofanie. Trzeba zyc aby bylo nam dobrze wygodnie a nie sie zmuszac bo co powiedza ludzie!!!!!

Gość IcemanF1
Stara panna to taka ktora sie nie usmiecha , warczy , ma wymagania z kosmosu i jest brzydka ! do tego wykonuje meskie czynnosci i zero kobiecosci ma w sobie - tzw. FEMINISTKA ble :P