Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletona

wieczór panieński - HELP!

Polecane posty

Właśnie dowiedziałam się, że będę świadkiem na ślubie mojej przyjaciółki i że będę odpowiedzialna za zorganizowanie wieczoru panieńskiego. I tu zaczynają si schody... Ona mieszka w małej miejscowości, w której nie uświadczysz dobrego klubu, spa itd. Ja mieszkam 300 km dalej i ze względu na pracę bywam w jej stronach bardzo rzadko. Nie znam jej koleżanek ani kuzynek. Nie wiem, co mogę wymyślić, pomocy! Zakładam, że będzie to raczej niskobudżetowy wieczór. Ech, marna ze mnie świadkowa, uratujcie!

Gość hermionaona
dzwonisz do panny młodej i pytasz kogo chciałaby zaprosić na wieczór panieński i prosisz o numery tel do tych osób. Po rozmowie z kilkoma takimi osobami zobaczysz na jaki budżet możesz liczyć

hermionaona - Dzięki, ale na to już wpadłam wcześniej, właśnie czekam na listę kontaktów od panny młodej ;-) Liczyłam na jakieś podpowiedzi odnośnie atrakcji na ten wieczór. Znalazłam jakąś grę karcianą z listą zadań dla uczestniczek zabawy - jest wersja klubowa i domowa, więc którąś z nich pewnie wykorzystamy. Co jeszcze? Co Wam podobałoby się na takim wieczorze? Przyznaję, że ja nigdy ani nie byłam na takim wieczorze, ani tym bardziej nie organizowałam go :-)

Gość Asia2232
Kary z zadaniami są fajne ale jeszcze fajniejsze są quizy - quiz znajomości pana młodego - najfajniejszy tylko wcześniej trzeba uzyskać odpowiedzi od pana młodego - quiz przyszłej pani domu - test o gotowaniu sprzątaniu itp :D do tego pasuje serwetka z nadrukiem jak ustawiać zastawę na stole i w nagrodę szarfa Perfekcyjna Pani domu :P - quiz wiedzy o spermie - nie jest tak straszny jak się po nazwie można spodziewać Jest pełen śmiesznych ciekawostek niż czegoś niesmacznego :) Wszystkie te quizy kupisz tu http://www.szarfy.com.pl/?quizy-nowosc,24 do tego śmieszne konfetti w kształcie penisków, baloniki dobre winko i impreza udana Na mały budżet akurat :D

Gość gość
ja bylam na wieczorze panienskim u kolezanki i najpierw mialysmy ostrego grilla a potem na disco:) i to najbardziej mi sie podoba. nie chcialabym zadnego spa