Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość agata d

CIAZA, PLODNE/NIEPLODNE, TABLETKI

Polecane posty

Gość agata d

probuje sie zaczepic wszystkich mozliwych porad... dziewczyny, pomocy!! zaczelam brac tabletki anty 3 dnia cyklu(wiem, zle ale nie moglam wczesniej) na ulotce pisze ze 7 dni trzeba sie dodatkowo zabezpieczac, akurat 7 dnia facet doszedl we mnie... jestem zalamana ta sytuacja, boje sie ciazy.. czy jesli bralam te tabletki juz przez 7 dni to mogly mnie jakos zabezpieczyc? mialam wtedy (3.06) 9 dzien cyklu - 1 albo 2 dni po miesiaczce. ostatni cykl trwal 34 dni. ogolnie mam 30-34 dniowe cykle. czy teraz przy 1 opakowaniu tabletek cykl wyreguluje mi sie od razu do 28 dni?? czy jest duza mozliwosc ze mialam 9 dnia cyklu dni plodne? owulacja przypada 14 dni przed okresem..czyli biorac najkrotszy cykl (bo to ten najbardziej niebezpieczny tak?) to owulacja przypadalaby mi na 11 - czyli dni plodne zaczynalyby sie 7 czerwca? czy moze mam liczyc dni plodne od 10 dnia cyklu?? dodam ze wczoraj zaobserwowalam ciagnacy sie sluz - taki jak plodny, a to byl 14 dzien cyklu. czy dni plodne zaczynaja sie 4 dni przed owulacja, czy dluzej? czy nawet jesli mialam owulacje, a biore caly czas tabletki (jestem na 13) to tabletki mogly zabic plemniki ktore dostaly sie do srodka? albo czy jesli te plemniki dostaly sie do srodka 3 czerwca a ja bralam tabletki to zachamowalo to jakos ich rozwoj?.. czy to prawda ze im dluzsze cykle tym pozniej sa dni plodne po okresie? PROSZE O POMOC BO JUZ WARIUJE, dlaczego mnie musialo to spotkac, dlaczego akurat 7 dnia brania tabletek a nie nawet 8... zyc mi sie odechciewa, prosze mnie nie oceniac z gory tylko jesli ktos ma jakas wiedze, to niech sie podzieli....blagam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować