Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JarekCzDz51

Dziewczyny - lubicie panów po 50?

Polecane posty

Gość JarekCzDz51

Miałybyście ochotę na seks z dojrzałym?

Gość gość
jesli jest zadbany to jak najbardziej. Mam 45:)

Gość gość
eee, nie

Gość gość
juz jedna wyglodniala sucz sie zglosil:D a takiego pana po 50 nie tylko lubie ale kocham mego tatusia:D

Gość gość
a niech se bedzie zadbany to cialo juz nie to samo i ten wiek :o nigdy w zyciu, jak juz to do 30 ( mam 19)

Gość rozśmieszona
Jaruś jest stary ale jary i chce tylko młode, takie po 30 niech się nawet nie zgłaszają :D

Gość gość
Jaruś jest stary ale jary i chce tylko młode, takie po 30 niech się nawet nie zgłaszają xxxx to prawda, tacy dopiero maja wymagania wlasna corke niech wezma do lozka:o :D

Gość JarekCzDz51
Oczywiście, interesuję mnie wyłącznie ponętne dwudziestki. Świeże ciała i niewinne twarze.

Gość gość
pedofil wstretny. Jak ma kase to może.. na jeden raz ale musiałby mi sporo zapłacić. Żadna mądra dziewczyna nie dałaby dziadkowi. Nawet zadbany po 50 nie dorownuje mlodszemu i to jest fakt niepodwazalny. Chyba starych dziadziusiów swedzi kutas, i probuja sie dowartosciowac ;)

Gość gość
Haha chcialabym zobaczyc w Polsce zadbanego pana po 50!!! Juz Ci po trzydziestce to zapuszczone lyse menele z brzusiami...

Gość gość
zadbanie to mycie się raz na kilka dni i pozorna czystość :D w ich mniemaniu

Gość gość
"Chyba starych dziadziusiów swedzi kutas, i probuja sie dowartosciowac" Sęk w tym, że on tym kutasem to już tylko sikać może i to też z problemami ;-)

Gość gość
Oczywiście, interesuję mnie wyłącznie ponętne dwudziestki. Świeże ciała i niewinne twarze." hahahahaha a ty stary kutasie co masz do zaoferowania???? starego hoooja, obwisla gruba doope, trzesace sie dlonie i brak polowy zebow :D

Gość JarekCzDz51
Jestem najlepszym dowodem na to, że można o siebie dbać jeśli się chce. Zadbany męski pachnący jestem lepszy od tych gówniarzy w wieku mojego syna.

Gość JarekCzDz51
Śmiejcie się śmiejcie a prawda jest taka że jesteście zbyt młodzi by pewne rzeczy zrozumieć. Ja znam swoją wartość i nie pozwolę by jakieś niedowartościowane paszczury wsadzały mnie do trumny w najlepszym wieku.

Gość gość
taki cud miod i orzeszki w karmelu a szuka baby do p******nia w internecie:D

Gość gość
twoje wpisy brzmia jak prowokacja i pewnie jest ale przynajmniej mozna sie posmiac

Gość gość
wsadzały mnie do trumny w najlepszym wieku. x x x to ci sie udalo dziadku 'w najlepszym wieku' :D

Gość gość
Zadbany polski wartosciowy 50 latek na kafeterii hahaha

Gość gość
Jestem najlepszym dowodem na to, że można o siebie dbać jeśli się chce. Zadbany męski pachnący jestem lepszy od tych gówniarzy w wieku mojego syna. To tylko ty tak uwazasz. Śmiejcie się śmiejcie a prawda jest taka że jesteście zbyt młodzi by pewne rzeczy zrozumieć. Ja znam swoją wartość i nie pozwolę by jakieś niedowartościowane paszczury wsadzały mnie do trumny w najlepszym wieku. hm.. znasz swoja wartosc tak???? to po co tutaj piszesZ?? :D skoro wyrazamy swoje zdanie a jest odmienne od twojego to ma znaczyc ze nie mamy racji? a wlasnie ze mamy. 20latek nie kręca stare paszczury. kompleksy wyłazą z ciebie - radze psychologa nieudaczniku

Gość urodzona w 1993 laseczka
Nie lubimy panow po 50 :)

Gość gość
Chłopie, szukaj w swoim przedziale wiekowym. Tym bulwersem udowodniłeś ze poczucie wartości masz ZEROWE. Prawda jest taka że młodych nie kręcą starzy faceci.Starsi, ale nie starzy!!! Ciebie w wieku 20lat krecila babka po 50? Nie sądzę, skoro teraz czaisz się na 20stki.

Gość JarekCzDz51
Nikogo nie szukam, po prostu wpadłem podyskutować i spędzić miło popołudnie. Co w tym nienormalnego? Kafe miejsce jak każde inne.

Gość rozśmieszona
to chyba miło tu nie spędzisz popołudnia bo obrażasz duży przedział wiekowy kobiet, tak samo niektóre 40 czy nawet 50 są zadbane i interesujące jak i ty

Gość JarekCzDz51
Ale ja nie wyglądam na swoje lata wręcz przeciwnie. U mnie w Czechowicach uchodzę za lokalnego George Clooneya tak czarującym człowiekiem jestem. Często kobiety się za mną oglądają także dwudzxiestolatki ale chyba za bardzo są onieśmielone moją urodą aby podejść.

Gość gość
hahahahahahahaha wsrod starych to pewnie tak :d kiedy zczaisz paszczurze ze 20 latki maja szeroki wybor i nawet nie spluna na starca??

Gość JarekCzDz51
Gdzie obraziłem te panie? Napisałem jedynie, że wolę 20stki ale nie oznacza to że obrażam starsze od nich koleżanki. Spotykam się teraz nawet z taką wdówką w moim wieku dobra kobiecina. Tylko młodej to ona nie dorówna wiadomo.

Gość gość
mi wpadł w oko Pan w okolicach 50 - tki ale wątpię żeby zwrócił uwagę na o połowę młodszą dziewczynę:(

Gość gość
MIERZ SILY NA ZAMIARY C**JU