Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 lata bylam sama,poznalam go miesiac temu-straszna mam ochote na seks a wiem ze

Polecane posty

Gość gość

jeszcze za wczesnie;/ z trudem sie powstrzymuje przez te 4 lata byla calkowita posucha a mam 26 lat nie wiem co robic;/ boje sie isc do niego na kawe zebym nie ulegla tez staram sie zbytnio go nie dotykac, nie calowac kiedy juz moge?

Gość gość
2 tygodnie temu

Gość gość
za szybko;/

Gość gość
up

Gość gość
ta jasne po miesiacu:o a on mnie wezmie za niewiadomo co:o nie powiedzialam mu, tyle byłam sama mysli wciaz ze jakis czas tylko kurcze on jest taki seksi;) spokojny, mily ale po miesiacu nie znam go przeciez idealnie:/

Gość gość
jestes mezczyzna? co bys pomyslal o kobiecie co po miesiacu chce czegos wiecej? nie mowie o seksie odrazu ale chocby jakies pieszczoty? boje sie ze nie bedzie mnie traktowal pozniej powaznie

4 lata tak zupelnie nic?sory ale to troche chore,przeciez istnieje cos takiego jak libido i tego nie przeskoczysz,no chyba,ze ma sie jakies zaburzenia.taka prawda:P

Gość gość
libido mam bo przez te 4 lata sie masturbowalam praktycznie codziennie ale tu o cos innego idzie;)

Gość gość
Przesadzasz..to by nie było nic dziwnego gdybyś z nim już po tym miesiącu poszła do łóżka..Tobie jest to potrzebne, i uwierz ze jemu jeszcze bardziej i tym lepiej to go ucieszy. a faceci nie myslą takimi kategoriami, że za szybko sie ze mną przespała, jak mogla czy cos..to my same tworzymy takie problemy, które im nawet do głowy nie przyjdą. Poza tym w razie czego zawsze możesz mu powiedziec ze 4 lata nic i że on na Ciebie tak zadziałał..wyjdzie to jeszcze lepiej, a chłopak bedzie szczesliwy ze tak na Ciebie działa. nie trać czasu na głupie obawy, dobra rada

Gość gość
tez mam troche kompleksow;/ bo nie jestem idealna mialam kilka zabiegow operacyjnych sa blizny super szczupla tez nie jestem:o ani zgrabna

Gość gość
już to widzę jak po miesiącu znajomości idę z facetem do łóżka:)

bla bla bla bo jakies blizny i takie tam babskie gadanie:Dfaceci uwielbiaja naturalne kobiety,ktore lubia seks i czuja sie pewne w swoim ciele:)to mit,ze facet szuka barbie.nadwaga?polecam silownie.blizny?polecam sexi bielizne:)

Gość gość
Nikt nie jest idealny, każdy ma swoje wady. Ale jak napalony facet widzi nagą kobiete to nie ma to żadnego znaczenia. Poza tym mniej wiecej wie jak wyglądasz, wiec na pewno sie nie zawiedzie, wyluzuj, raz sie zyje, nic nie tracisz, a mozesz baaardzo duzo zyskać. Jestes juz dawno dorosła wiec nic dziwnego ze masz swoje potrzeby które umiesz wyrażac i zaspokajac, a nie zgrywac cnotki niewydymki bo to predzej facetów odstrasza

Gość gość
no dobrze:) to moze w tym tygodniu zachece go do czegos wiecej subtelnie chociaz niedawno mowilam, ze nie ma sie co spieszyc he

Gość gość
Co za dziwne postrzeganie świata. Albo bzykają się po 5 minutach w dyskotece, albo chcą czekać pół roku na seks "bo pomyśli ze jestem latwa". Nie, to ty tak pomyślisz. "bo nie jestem idealna" - jeśli się z tobą spotyka to mu się podobasz. I nie pomysli ze jesteś latwa, a jeśli tak to go zostaw. Chcesz mi w worku? Proszę bardzo. Tylko nie zapomnij założyć za pól roku tematu na kafe,"mój facet mnie nie zaspokaja", "kończy po 5 minutach i idzie spać". Jeśli spotykam się z dziewczyną i chce z nią być, to chcę ją poznać. Dlatego z nią rozmawiam, żartuje i śpie. Co z tego ze będzie mądra i będę się z nią dobrze czuł, jak w łóżku będzie leżała jak kloda. Chcesz wiedzieć czy do siebie pasujecie? Sprawdź to pod każdym względem. A jeśli pójdzie z tobą do łóżka, to związek wskoczy na nowy poziom. Proste i logiczne.

Gość gość
OCZYWISCIE ,trzymaj dla robakow, :-P

Gość gość
I spytać się jego rodziców o zgodę. Żart Sama musisz ustalić czy juz czas czy nie.

Gość Wycior6005
Jak masz ochotę to do dzieła nie ma co się zastanawiać. Szczęściaż z niego :-)