Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynkaaa

Jestem nieśmiała - gdzie moge poznać faceta?

Polecane posty

Gość Blondynkaaa

Kilka miesięcy temu zakonczyłam 6 letni związek i poczułam w koncu ze jestem gotowa na nową znajomość. Tylko że nie mam wcale doświadczenia w randkowaniu i poznawaniu facetów, mój były był moim jedynym mężczyzną. Jestem raczej nieśmiała, zrównoważona, kieruje się w życiu wartościami moralnymi i nie wiem gdzie najlepiej poznać kogoś podobnego do mnie? Internet odpada, na uczelni mam prawie same kobiety.

Gość gość
A co to się stało że po 6 latach koniec waszej miłości

Gość Blondynkaaa
myslicie ze w klubie mozna poznac kogos normalnego a nie tylko r****czy i cwaniaków?

Gość Blondynkaaa
nie wyszło nam, wypaliło się. Poznalismy się jako dzieciaki, doroslismy się a w miedzyczasie zmienily się nam priorytety, poglądy i plany na życie. Trzeba żyć dalej

Gość znowu 10 osób,.;
na oazie :D ew. poczekaj 2 miesiące zacznie się masowe sranie po krzakach w drodze na jasną górę to się przyłaczysz do pochodu i będziesz szukać. z tego co piszesz to wygląda że taka niedoszłą zakonnica z ciebie. każde zdanie takie patetyczne :D a ten mail to po co ?

Gość dfsbhtedahte
skad jestes ? w jakim wieku ?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość Blondynkaaa
wulgarne wypowiedzi prostaków olewam, więc się nie wysilajcie

Gość dfsbhtedahte
zadałem pytanie :)

Gość Blondynkaaa
mam 23 lata, mieszkam w warszawie. Poznała któras z was normalnego faceta w klubie?

Gość gość
napewno nie tylko w klubie idzie poznać fajnych ludzi ale również na imprezach na dyskotekach i u znajomych ---R

Gość rsadfef25
ja mam taki sam problem i tez jestem niestety niesmialy

Gość Blondynkaaa
Studiuje na uniwersytecie medycznym. Wcale nie typowo kobiecy kierunek ale akurat na moim roku zdecydowanie dominują kobiety:) No właśnie najchętniej poznałabym kogoś u znajomych ale moje kolezanki są poparowane i rzadko można je gdzies wyciągnąc, jesli już gdzies wychodzimy to do klubu. Nie jestem brzydka, mam powodzenie ale obawiam się znajomości z takich przybytków. Chociaż może niesłusznie

Gość gość
sprawdź @

Gość gość
Jak jesteś nie brzydka i jeszcze do tego blondynka to raz dwa i już znajdzie się przy Tobie jakiś fajny przystojniak

Gość Blondynkaaa
Nie szukam znajomosci przez internet, mail jest skierowany do kobiet, które chciałyby może porozmawiać bo szczerze mówiąc nie zakładałam, że na tym forum przesiadują również mężczyźni. Co do klubów w warszawie to nie mam dużego doświadczenia, ze swoim facetem, koleżankami chodziliśmy potańczyć do medyka,70, dekady i mam raczej pozytywne wspomnienia ale wynikało to raczej z towarzystwa i muzyki. Ciężko ocenić innych ludzi, czy przyszli potanczyć, może kogoś poznać czy liczą na łatwy seks

Gość Adamat
Blondynko, ja się mogę z tobą zakolegować, ale nie związek. Za to możesz mieć przyjaciela.

Gość gość
Blondynkaaa a lubisz sex ?