Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ładny ale nie męski. Kobiety mnie nie chcą...

Polecane posty

Gość gość

tylko dziewczynki, co robic?

Gość gość
mam podobnie, ale jestem kobieta Jestem ladna i szczupla ale to wszystko. Nie mam w sobie tego czegoś, nie jestem seksowna. Nie wiem czemu i z czego to wynika.

Gość gość
pewnie wyglądasz jak malolata? ładna dziewczyna po prostu a nie kobieta? heh..mi kazdy mowi, ze śliczny chłopak, ładny, przystojny bla bla bla...ale kobiety sie mną nie interesują jako facetem, raczej widzialyby mnie jako swojego brata czy syna ktorym mozna sie chwalic :O

Gość gość
idz na siłownie, zacznij ćwiczyć, serio. może tam kogoś poznasz i poprawisz muskuły

Gość gość
Wyglądam młodo. Mam prawie 23 lata, ale wyglądam na max 20, niektórzy dają mi jeszcze mniej. Mam jasne włosy i jestem niska co jeszcze bardziej potęguje młody wygląd. W dodatku mam takie rysy twarzy, że wyglądam na śliczną, grzeczniutką i nieśmiałą dziewczynkę. Taki mam wygląd, chociaż taka nie jestem :O

Gość gość
na wygląd ciała nie narzekam ale chodzi o twarz, jej nie zmienie przeciez

Gość gość
Poznałam kiedyś chłopaka, myślałam że jest ode mnie młodszy a był starszy 4 lata :P tez mial wlasnie taki typ urody, co autor "mloda i ladna buzka". byl po prostu ladny, ale przypominal chlopca a nie faceta

Gość mam to samo, tez jestem kobiet
kolezanki, kuzynki i dalsze znajome mowia ze jestem ladna i sympatyczna i pewnie niejednemu facetowi sie podobam.jest wrecz przeciwnie, uwazaja mnie za nieatrakcyjna i nie chodzi tu bynajmniej o niefajny charakter, jeden mi wprost powiedzial ze jestem b. milym czlowiekiem ale brzydka, kolezanki powiedzialy ze trzeba mu bylo dac w ryja bo chcial mi dosrac po prostu mam krotkie nogi, male cycki i paski tylek, a te parametry sa najwazniejsze.dla kobiet liczy sie bardziej ladna twarz i wlosy oraz ogolne zadbanie

Gość gość
ładna miska jeść nie da :P

Gość gość
A ja mimo swoich 28 lat nie jestem w stanie NIGDZIE kupić chociażby piwa jednego bez dowodu. Obrączka na ręce, mąż obok, w ręku kluczyki, sterta zakupów i 1 piwo! nie ma opcji żebym kupiła bez niczego to cholerne piwo (nie wspominając o mocniejszych). Wnerwiam się ostatnio bo ile można. Przez 10 lat cieszyło mnie to i z uśmiechem pilota pokazywałam ten cholerny dowód, ale teraz to zwyczajnie mnie wpienia. I się biednej kasjerce w Lidlu dostało po uszach, aż się zakręciła i oznajmiła "mam obowiązek sprawdzać do 30 roku" (ee??!!!). Za to moja mama mimo swoich 51 lat wygląda jak koleżanka koło 30tki bo więcej jej nie dają...