Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHORY PSYCHICZNIE FACET MECZY I ZABIJA BEZKARNIE ZWIERZETA JUZ OD PARU LAT I NIK

Polecane posty

Gość gość

t nic z tym nie robi!! to jest jaaks masakra gosc podobno kupuje w sklepach zoologicznych, myszki,szczurki,kroliki,chomiki itp i je zabija wyrywa ogonki itd ;( wyrywa tez glowy golebia!! to nie do pomyslenia "Mężczyzna urywa głowy gołębiom, kupuje i dręczy małe zwierzęta, a ostatnio zaczął wyłapywać koty. Najprawdopodobniej jest chory psychicznie. Ludzie boją się, że w końcu zaatakuje dzieci i nie mogą zrozumieć, czemu nikt nie reaguje" a tu link do artykulu http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130607/POWIAT01/130609681

Gość gość
straszne to !! koleś na pewno nie jest chory psychiczny - jakby był to by się znęcał nad dziećmi, ale nie robi z obawy przed karą, jest zdrowym sadystą i należy go z*****ć, znasz jego adres? nie wchodze w linka bo nie mam zdrowia do tego, cierpienie zwierząt boli mnie za bardzo ale s******l odpowie za to (o ile to prawda)

Gość gość
podobno jest faktycznie chory na schizofrenie i ma to stwierdzone przez lekarza tak pisza na forum pod artykulem, ale to ze jest chory nie oznacza ze ma prawo bezkarnie meczyc i zabijac zwierzeta!! dlaczego nikt go nie zamknie jak nie w pudle to w szpitalu psychiatrycznym? tylko pozwalaja mu dalej to robic :( najstraszniejsze jest to ze tam pisza ze widzieli jak to robil juz z 10 lat temu! to ile zwierzatek musial przez tyle lat zabic i zameczyc :( adres jego tez ktos podawal tu masz linka do forum, nie musisz czytac artykulu http://forum.nto.pl/w-opolu-grasuje-morderca-zwierzat-t93422/page-9#entry724770

Gość gość
zasługuje na tortury a nie na psychiatryk! szkoda,że opole tak daleko ode mnie, dziwi mnie indolencja jego sąsiadów? czemu mu nic nie zrobią?

Gość gość
to jest jakas masakra juz rok temu pisali o tym artykul i nikt nic z tym nie zrobil a ten psychol dalej grasuje i morduje !!!!! " Pamiętam pierwszy z telefonów - wspomina szefowa SOS dla Zwierząt. - Roztrzęsiona właścicielka powiedziała, że przyszedł do niej dziwnie ubrany mężczyzna, kupił królika i wychodząc, ukręcił mu głowę. Dokładnie opisała klienta, więc nie mieliśmy wątpliwości, że to nasz "znajomy”. Potem do Towarzystwa zaczęły docierać kolejne sygnały." sama mam kroliczka i jak to przeczytalam to az mi sie niedobrze zrobilo :( http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120628/POWIAT01/120629501

Gość gość
ile chcecie za zutylizowanie tej kanalii? takie coś nie ma prawa stępać po tej ziemii

Gość gość
Nie jestem człowiekiem mściwym , ale on powinien stanąć przed sądem. Nie jestem za zabijciem go również. Jednak powinien - musi za swoje czyny odpowiedzieć.

Gość gość
szkoda czasu i kasy na sąd, który niewiele orzecze, no chyba,że sędzia byłby miłośnikiem zwierząt ;) ten typ zasługuje na chinskie tortury, osobiscie moglabym za darmo na nim wykonac, poniewaz nie mam litosci dla opracow zwierzat, sama kocham wszystkie, a zwlaszcze te najmniejsze

Gość gość
to stransze...:O

Gość gość
Jak nikt nic z tym nie zrobi to wyjdzie tak jak z "Dnepropetrovsk Maniacs", którzy dokonali 21 morderstw. Oni też zaczynali od zwierząt. Zaczynali od torturowania i zabijania kotów by później "przenieść się" na ludzi.Ukraińska policja nie ujawniła jak schwytała Dnepropetrovsk Maniacs, ale śledztwo dotyczące motywów zbrodni ujawniło przerażającą prawdę - mordowanie było dla chłopaków niczym hobby.

Gość gość
Ja wiem który to jest !!!!!!!!!!!!! Ma skarpetki na rękach i wyłapuje golebie :/:/

Gość gość
wiesz który to i nie możesz nic z nim zrobić?

Gość Sinerggicon
Tego typa należy za sprawą wspólnego działania i konkretnej inicjatywy nas wszystkich a także określonych podmiotów jak choćby towarzystwo przyjaciół zwierząt w roli rzecznika interesu publicznego zatrzymać i osadzić w zamkniętym zakładzie o ile istotnie jest on zaburzony psychicznie.Najpierw powinno się złożyć zawiadomienie o uzasadnionym podejrzeniu popełnienia przestępstwa tak by w drodze stosownych czynności śledczych zabezpieczyć określone dowody[wejść do jego mieszkania gdzie z pewnością znajdą wiele na to dowodów jak przypuszczam]następnie na wniosek stosownych organów-[prokurator i chociażby wyżej wspomniany podmiot]sąd powinien,o ile typ jest chory psychicznie,orzec wobec niego detencję tj zabezpieczający środek izolacyjno-leczniczy w postaci pobytu w szpitalu. Niezależnie od typu zaburzeń psychicznych jakie ma lub ich nie ma widać wyraźnie ciągłe stymulowanie się tego typu w jakimś konkretnym kierunku.Nie przestanie tego robić a sugerowanie się tego typu wypowiedziami iż nie jest on agresywny wobec ludzi to wielki błąd. Większość charakteropatów,psychopatów i spory odsetek zabójców psychotycznych zwykle atakuje słabszych.W tym wypadku są to zwierzęta.Przyjdzie jednak moment że uwagę swą skieruje na ludzi a przedewszystkim dzieci albowiem one są na ogół bezbronne tak jak zwierzęta dlatego też będą stanowią łatwiejszy cel. Dewianci czy też pewien odsetek zabójców psychotycznych nie szukają wyzwań tylko ofiar.Ofiar za sprawą jakich mogą sprawnie się zaspokoić. Stąd zwierzęta a często potem dzieci,kobiety,ludzie w podeszłym wieku. I jeśli zniknie dziecko lub dzieci i okaże się że stało się to przez tego zyebanego gnoja to się dopiero wtedy zacznie lament i przerzucanie się odpowiedzialnością w sensie kto co powinien zrobić.Bo w tym kraju chorym tak właśnie jest.Musi stać się najgorsze żeby coś się zmieniło.

Gość gość
popieram wpis wyzej! dopiero sie obudza jak ten psychol zrobi krzywde jakiemus czlowiekowi! bo przeciez dla nich zwierzeta sa nic nie warte, nie czuja bolu, strachu itd szkoda slow w ogole

Gość gość
mam nadzieje ze zabije jakies dziecko ; ) a rodzice tego dziecka go z zemsty zatłuką pięsciami :)