Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazsiepowiesze

wiocha zycia- przeciekł mi tampon

Polecane posty

Gość zarazsiepowiesze

Boże Świety jak mi wstyd. Dzisiaj na basenie przeciekł mi tampon. Dosłownie krew poleciała kilkoma strugami po nogach. Oczywiście widzieli to inni. Musiałam przebiec przez dwa baseny czyli spory odcinek żeby dostac sie do szatni. Tak mi głupio. Jak to możliwe, że tampon po pół godzinie przestał tamowac krew?!? Włożyłam go głęboko, tak że nie czułam, że go mam w sobie! Jak uniknąc na przyszłośc takich sytuacji?!?

Gość toj toja
nasiakł woda pewnie :)

Gość gość
NOO JUZ CI WIERZYMY.-:-P

Gość zarazsiepowiesze
No to prawda, byl mega gruby! Ale w takim razie po co sa te tampony. NIe przypadkiem żeby w czasie okresu tamowac krew także podczas uprawiania sportów, np pływania?!? Może kupiłam za mały rozmiar?!? Wzięłam średni...

Gość zarazsiepowiesze
Niech mi ktos powie, co robie nie tak? Przeciez pól godziny to chyba nie jest jakoś dużo. Wydawało mi się, że przez taki czas nic się nie stanie. A jednak. Nigdy już tam nie pójdę. W ogóle wyszłam z tego dużego basenu, oczywiście myusiałam pływac na torze najbardziej oddalonym od szatni. Potem jeszcze sprint obok basenu z małymi dziecmi(mam nadzieje, ze rodzice zajeci byli swoimi pociechami) i hop pod prysznic. No masakra jakaś! Dobrze, że nikt mnie tam nie zna.

Gość zarazsiepowiesze
K***a jakiego tamponu uzywac na basenie?!? Jak to mozliwe ze mi przeciekl. Moze mimo wszystko go za plytko wsadzilam???

Gość gość
ja pitole a musisz w czaise okresu łazic na basen???? to nie mozna sobie odpuscic tych paru dni w miesiacu ? ja bym nigdy nie poszła na basen majac okres ...fujjj

Gość zarazsiepowiesze
Własnie musiałam iśc. Myslałam, że jak użyję tamponu to to wystarczy:( A jednak nie!

Gość gość
bo jak ma sie mocną ciote to sie nie naklada tamponow!!!!