Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martulkaa

ocenie mój jadłospis

Polecane posty

Gość Martulkaa

Czy dobrze dziś jadłam?:P Wypisze co jadłam dzisiaj i prosze was o ocene mojego jadłospisu :) 10.00 mała bułeczka (ciemna z ziarnami) z serem żółtym i pomidorkiem 12.00 jakieś 2 garści orzechów pistacji 13.00 jeden banan i jedna nektarynka 16.00 gotowane warzywa (brokuł, fasolka szparagowa, marchewka, kalafior) 17.00 garść orzechów laskowych, nektarynka Nie chce bardzo schudnąć może z 3 kg :) ale chce jeść zdrowo i czuć się lekko :) dodam że dnia wczorajszego jadłam sporo mięska i jajka :) więc dzisiaj sobie odpuściłam :)

Gość gość
Mysle ze malo bialka

Gość haniaaaaa
Ja tez tak ze 3 kg mam tylko i nie wiem co jescj moze ktos cos napisze wiecej

Gość Martulkaa
Czyli powinnam dodać jakieś jajko, albo jakieś chude mięsko ?:) jeśli chodzi o picie to piłam samą wodę i herbatę liściastą taką sypaną zieloną z suszoną żurawiną :)

Gość gość
Chudy nabial. jajka. chude mieso z kurczaka indyka

Gość gość
I jeszcze jogurt naturalny .kefir lub maslanke

Gość Martulkaa
I musze wam się pochwalić, jestem strasznie uzależniona od słodyczy, wcinam kilogramami, a od 3 dni nie jadłam nic słodkiego :) 3majcie za mnie kciuki :) będę Wam zdawać relacje z moich posiłków :)

Gość Martulkaa
I musze wam się pochwalić, jestem strasznie uzależniona od słodyczy, wcinam kilogramami, a od 3 dni nie jadłam nic słodkiego :) 3majcie za mnie kciuki :) będę Wam zdawać relacje z moich posiłków :)

Gość Martulkaa

Gość gość
I to az 3 razy hihi

Gość Martulkaa
Sorki kafe coś szwankuje :)

Gość Martulkaa
Hej :) chce zdać relację z dzisiaj:) dziś jadłam: 09.00 - bułeczkę z szyneczką taką wiejską :) 10.30 - banana i garść orzechów 14.00 - bułkę (większą) z serem i ogórkiem 15.00 - jabłko 18.30 - żelki i pół piwa (spotkanie z koleżanką) 19.00 - jedno ciastko 20.00 - kosztowałam sałatki jarzynowej (2 łyżki) piłam sama wode (no i to pół piwa) dzięki temu topikowi chociaż analizuje swoje jedzenie :)

Gość Martulkaa
Hej kochani ;) wczoraj nie pisałam bo miałam kryzys :) zjadłam ciasto w dzień i batona wieczorem :P ale nie poddaje się :) podaje dzisiejszy jadłospis :) dodam, że dziś byłam bardzo zalatana:) 10:00 - precelek z sezamem 13:00 fasolka szparagowa (zielona i żółta) + surówka z marchewki i kapusty pekińskiej + młode ziemniaczki z koperkiem 15:00 Mizeria i ziemniaczki 17:00 jajko na twardo 19:00 pół miseczki budyniu waniliowego eko :) Pozdrawiam i zachęcam do rozmowy i do wspólnego kontrolowania co jemy ;)

Ciastka, budyń, piwo ? :) Na diecie? :) Poza tym, za dużo ww, za mało białka. Polecam chudy twaróg, jajko na miękko/twardo, jajecznicę, serki wiejskie/grani; filety z kurczaka, ryby z piekarnika w folii. Dużo warzyw. Kiedyś czytałam, aby owoców nie jeść już w porze poobiedniej.

Gość milkkkla
no dobra, to ja dołączam, bo tez chce schudnąć ok 3 kg. moje menu: 10:30 bułka na ciepło z tuńczykiem, warzywami i sosem 13:30 3 małe kromki razowca z szynką, feta i pomidorem i 2 małe ciastka francuskie z twarożkiem 17:00 jedna gałka lodów piłam wodę i troche coli light ( wiem, wiem świństwo jakich mało, ale da sie troche oszukać żołądek:)) jestem strasznie głodna, ale nic juz nie jem dzisiaj, zaraz ide spać, jak zasne to nie bede czuła głodu.

Gość Martulkaa
Super że dołączacie do dyskusji :) pruszmenia - dziękuje za cenne rady, wiem muszę wprowadzić do swojej diety więcej białka, mięska, i ryb :) chce stosować dietę tzm mniej żreć :) i zdrowiej :) fakt pokosiłam się na to co źle ale przy moim prze ogromnym uzależnieniu od słodyczy wcale nie jest latwo także i tak dla mnie to maly sukces "prawie" wcale nie jest słodyczy :) małymi kroczkami a do celu :) do tego zaczęłam ćwiczyć :) z ewka chodakowska :) i mel b :) chce cwiczyc tak 4 razy w tyg :) mam zamiar ćwiczyć 2 razy z ewa i 2 mel b :)

Gość Martulkaa
milkkkla- o 17 juz konczysz jedzenie ?;o nie za wczesnie ?:) ja bym chyba umarla z glodu tym bardziej ze pozno klade sie spac ;)

Dziewczyny, w moim temacie też możecie poczytać o tym, co ja jem. A też planuję pozbyć się 3-4kg.

Gość Martulkaa
Podrzuc nam swoj temat :)

Gość gość
To nie jest jadłospis. To jest głodówka.

Gość mikkkla
wczoraj akurat tak wyszło, że o 17stej, nie wiem jak dzisiaj bedzie, bo nie jadam niestety zawsze o tej samej porze. ogólnie to ja już schudłam 13 kg ( od sierpnia 2012 do kwietnia 2013) chudłam stopniowo, stosowałam dietę 1000kcal, pozniej zamienianona na MŻ. od kwietnia waga stoi w miejscu, a nawet wrócił dodatkowy kilogram, dlatego teraz postaram się wrócić do MŻ i docelowo chcę ważyć 48 kg, czyli zostały mi jeszcze 3 kg do zrzucenia. co do aktywności fizycznej to z racji iż zaczyna sie lato wybieram przejażdżki rowerowe w plenerze. nie mam za bardzo pomysłu na dzisiejsze menu, na razie pije wodę.

Gość Martulkaa
mikkkla - a ile masz wzrostu?:) bardzo malutko chcesz ważyć :) chociaż ja też wolałabym być sucharkiem ale zdrowym :) uwierzcie mi że nie chodze głodna, ja nie umiem się głodzić dziś miałam dzień pełen wrażeń i byłam bardzo zalatana :) dziś jadłam: rano bagietkę z czosnkiem ale malutką (nie miałam czasu nic zjeść) później kilka czereśni, później niestety długo nic (poza surówką i 2 pierogami) i na kolacje bułeczkę z rybką i później 2 garści słonecznika :) piłam wodę i pokrzywę :) a jak u Was kochani?:)