Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka213123

Moja współlokatorka ma do mnie pretensje o to ,że chłopak zostaje u mnie na noc

Polecane posty

Gość emilka213123

mamy osobne pokoje... twierdzi ,że ona sobie nie zyczy żeby u mnie zostawał bo to obca osoba i ,że może przyjśc czasem na godzinkę i to wszystko ,ale żebyśmy sie też nie zamykali sami w pokoju bo wg niej to obrzydliwe ,że ona ma świadomość ,że się ,, pieprzymy za ścianą"... zawsze staramy sie być cicho ,a jesli cos rzypadkiem uslyszała to nie wiem w czym robi taki problem? I ogolnie ona jest dziwna np ma do mnie pretensje ,że chodze na imprezy i wracam w środku nocy mimo ,że jestem cicho bo mówi ,że ona ,, z meliniara mieszkać nie bedzie"... ona nie jest wlascicielka ,ale sie rządzi i straszy ,że naskarzy właścicielce ,że robie z mieszkania ,, burdel i meline" co oczywiście nie jest prawdą... Co radzicie? u faceta nie mamy warunków żeby sie spotykać

Gość gość
pewnie z niej raszplisko w dodatku zgorzkniała.

Gość emilka213123
no to akurat prawda...brzydka jest , gruba i w ogóle ...

Gość gość
pewnie zazdrosci raszpla. jedynie do czego moglaby sie juz doczepic to ewentualnosc, ze przez niego zuzywacie wiecej wody, prądu...

Gość gość
Co do zostawania chłopaka na noc - też bym miała obiekcje. Nie mogłabym chodzić swobodnie w piżamie po mieszkaniu bo jakiś obcy facet się kręci. To by mogło być irytujące. Pytanie też jak często jest u was. Bo jeśli dzien w dzień to można się wkurzyć. Jednak z imprezami to przesadziła. Nie jest twoją mamą żeby ci mówić o której możesz wracać. Jeśli zachowujesz się cicho i nie rozbijasz się pijana po mieszkaniu-to nie wiem co jej przeszkadza.