Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkopalam się w ogłoszenie o pracy!!!

Polecane posty

Gość gość

Tam jest że do 24 h można zerwać umowe, zerwałam a oni teraz chcą 67 złotych ode mnie za jakieś koszty rekrutacyjne.

jeśli w umowie nic nie było o każe za jej zerwanie to nie mają prawa cokolwiek od ciebie żądać.

Gość gość
Było w regulaminie który zaakceptowałam, na meila wysłali mi dokumenty który mam wypełnić to i teraz jestem im winna 67 złotych

Gość gość
tak czwanie oskubują bezrobotnych? co to za firma? to sie do tv nadaje ... leviatan mędrcu złoty KARZE nie każe :O :O

Gość gość
https://dodatkowapraca.com/ Tutaj podaje linkt, znalazłam taką pracę przy recenzji gier komputerowych, seriali itp. Ale ze mnie idiotka. Teraz do 3 dni musze im oddać 67 złotych.

A gdyby napisali w regulaminie, ze koszty rekrutacyjne trzeba uiscic w formie 5 tonowego kawałka platyny dostarczonego na mastodoncie to też byś uważała, ze jestes im coś winna?

Gość gość
to sie faktycznie wkopalas. glosno bylo o tym portalu. cos w stylu pobieraczka, wystarczy sie zarejestrowac a juz trzeba płacic 90 zl, inaczej komornik.

Gość gość
Zapłace im to 67 złotych ale myślałam że dopiero po podpisaniu umowy którą daje na papierze. Jestem tak w****iona że tak łatwo pozwoliłam się zrobić w konia bo liczyłam że coś zarobie.

Gość gość
Jak oni tak mogą????? Przecież to jest nieuczciwe, człowiek liczy że coś zarobi bo potrzebne mu są pieniądze. Ma rachunki (jeszcze nie uregulowane) i oni na tym żerują.

Gość gość
bo te serwisy tak dzialają, żeby takich naiwnych bezrobotnych- co marzą o pracy bez wychodzenia w domu- robic w konia. bo takiej pracy nie ma. no chyba ze ktos jest tłumaczem, pisze książki, programy itp, to wtedy moze pracowac w domu ale wszystko inne np. skladanie dlugopisow, czy takie portale tego typu, to oszustwo, choc niby dzialają zgodnie z prawem, bo przeciez w regulaminie wszystko bylo napisane... ale oni dobrze wiedzą, ze nikt nie czyta regulaminow i z tego korzystają

Gość gość
Ja nie do końca jestem bez pracy. Roznosze ulotki po 10 godzin dziennie za 6 złotych na godzine. Chciałam sobie coś dorobić ale wychodzi na to że nie mogę. Zrobiłam z siebie totalną idiotke i teraz żałuje, dołożyłam sobie jeszcze jeden wydatek. Ale telewizja powinna zająć się dokładnie taką dodatkowąpracą czy pobieraczkiem...

Gość to jest złodziejsto w biały
dzień.

Gość gość
Dziewczyno ale jesteś głupia. Mój brat też się tam rejestrował, wysyłają do nas ponaglenia ale nie zamierzamy im nic płacić.

Gość gość
oni wykorzystują to że nie ma pracy a ludzie chcą paru groszy

Gość gość
Właśnie dzisiaj zapłaciłam 67 złotych i mam nadzieje że będę mieć spokój. Moja koleżanka zapłaciła pobieraczkowi a oni wysyłali jej ponaglenia.

Gość gość
No nie, jestem zdenerwowana. Zapłaciłam im dzisiaj a oni do mnie wysłali meila że zmienił się numer konta, jestem wściekła. Postanowiłam z tym iść na policje.