Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie rzuciła bo wg niej skończyły się nam tematy do rozmów

Polecane posty

Gość gość

Znaliśmy się ze sobą kilka miesiący., Od miesiąca byliśmy razem. Codziennie ze sobą gadaliśmy a jak się nie widzielismy to pisalismy smsy. Mnie się to nie nudziło. Bardzo lubiałem nasze pogawędki i ona również. W pewnej chwili przed 3 dni nie dała żadnego znaku życia. Pisałem do niej chyba 10 smsów, dzwoniłem. A ta po 3 dniach mi napisała że to dlatego że niechce żeby nam sie tematy do rozmów za szybko skończyły. To ja się w*******m i troche jej pocisnąłem poczym przeprosiłem a ona już niechciała się ze mną dalej spotykać. Zdzira zwykła i tyle. Na imie miała Patrycja

Gość gość
Dlaczego zdzira? Może nie odpowiadałeś jej mentalnie, albo z innych powodów. Nie ty pierwszy, nie ostatni. Widocznie na pierwszy rzut oka uchodziłeś w tłoku, ale przy bliższym poznaniu już niekoniecznie. Tobie wszystkie panny sie podobają? Też pewnie niektóre odrzucasz przy bliższym poznaniu. I co, zdzir jesteś? :)

Gość gość
bo zobaczyła że jestes toksyczny, może na jej jeden sms odpisywałeś czterema i nie dałeś chwili na wstrzymanie to się doigrałeś, nie można byc nadgorliwym!!! Kobiety nie lecą na pewniaków

Gość gość
ale ona to po hamsku zrobiła. Przed tą 3 dniową przerwą normalnie ze sobą pisaliśmy, świntuszyliśmy co będziemy sobie w łóżku robić a po paru dniach koniec. Jak bym jej nie pasował to bym wcześniej zauwazył. Wszystko było na swoim miejscu a jednak tak sie zachowała. Jej koleżanka mnie już wcześniej przed nią ostrzegała że ona jest zdzirą i żebym się z nią nie marnował bo ładny ze mnie chłopak. Zdzira głupia puszczalska i tyle. Nie widze innego wytłumaczenia