Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka777777777

Gdzie kupię dobre wino- sklepy online

Polecane posty

Gość Anka777777777

Witajcie. Możecie polecić jakiś dobry sklep z winami/ alkoholem ? Chodzi o sprzedaż wysyłkową, online. Mieszkam w małej mieścinie, gdzie niestety nie ma żadnej , dobrej winiarni a lubię od czasu do czasu podelektować się dobrym winem.

Gość gość
może się mylę ale w PL nie wolno sprzedawać alkoholu w internecie

Gość Anaroin
Pewnie nie będę odosobniony w tej opinii ale mi najlepiej smakują wina z Toskanii. Takie oryginalne prosto z tej części Italii można kupić przez serwis www.winoitalia.com.pl . Polecam ich. Sklep ma siedzibę w Rzymie także wina są dostarczane prosto z włoskiego rynku, nie z żadnych magazynów, tylko bezpośrednio z winnic.

Gość Uhhhh gość
A ja bym najpierw zapytał jakiego wina poszukujesz? Bo owszem z Toskanii sa dobre wina ale w wiekszości wytrane... typowo obiadowe. Nie do końca bedą dobrym wyborem na romantyczna kolacje ;)

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu kupuję doskonałe francuskie wina wyłącznie przez Internet, bo jest mi wygodniej a dodatkowo mają duży wybór win naprawdę wysokiej jakości. Jak kupuję więcej (w sklepie Dekanter) to cenowo wychodzi jeszcze korzystniej.

Gość gość
Podbijam wątek odnośnie win...wpadł mi w ręce w sieci sklep z winami Winezja, skusiłam się i zamówiłam musujące wino, bardzo mi posmakowało...mają tu ogromny wybór win, z całego świata, https://winezja.pl/wina/musujace

Gość gość
Ja polecam wina z www.profilwino.pl Mają ciekawe wina ekologiczne i bez siarczynów