Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZanująca sięęęę27

czy są NORMALNE kobiety na kafe? czy może: albo dziewice albo kurwy

Polecane posty

Gość SZanująca sięęęę27

tak to wygląda....kurrwy dały o sobie znać i przechwalają się w jednym topiku ilu to facetom dały d*psska. żałosne. tak teraz zacznijcie coś pierrdolić o zaścianku, zacofaniu, ciemnogrodzie. ja KURRESTWO nazywam po imieniu

Gość gość
co poradzic, urok tego forum, ale nie wkurzaj sie, bo pewnie wiekszosc to prowokacje... ja mam 28 lat, seks uprawialam 2 razy w zyciu... od tego forum jestem uzalezniona :/

Gość SZanująca sięęęę27
no to jednak jesteś normalna... a te wpisy w tamtym topiku to faktycznie wygląda na prowo, a jeśli tak nie jest to znaczy że k********y upodobały sobie to forum

Gość gość
ja to nawet nie wchodze w takie tematy bo zaraz mi sie robi niedobrze, ale fakt ze teraz koszmarne wyuzdanie i brak wstydu u kobiet, ja to bym sie nawet wstydzila o tym pisac... a one bez wstydu pisza jak się pie rdolą, w jakiej pozycji itp, obrzydliwe. I wcale sie nie dziwie, ze faceci teraz nie szanują kobiet, zdradzają je.

Gość gość
Ja tez jestem tym zniesmaczony. Założyłem już dzisiaj kilka topików na ten temat dlaczego kobiety stały się takie zboczone. Cos mi wywala ostatnio za dużo w tym temacie. Myślałem że kobiety są tak jak piszesz normalne a tu doznałem szoku jak wiele jest zwykłych zboczonych puszczalskich szmat które pukają się z każdym.

Gość gość
to lepiej nie wchodź na takie fora jak jestes wrazliwy :D ja jestem kobietą a tez przeraża mnie to wyuzdanie. a kobiety normalne jeszcze są... nie jest z tym tak źle. ja czekam z tymi sprawami na tego wlasciwego ;) żyję w celibacie choc jestem zdrowa, mam popęd, ale zeby pieprzyc sie z kims jak krolik bez milosci to bym nie mogla.