Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham sie jakim jestem

NIE WALCZCIE Z PEDOFILSTWEM. TO NIC ZŁEGO ZROZUMCIE TO WKOŃCU

Polecane posty

Wiem że zszargano nam reputacje ponieważ wielu pedofilów było g****icielami. Mam 21 lat jestem pedofilem i nie wstydze się tego. To że wszystkich szyfladkujecie od razu do jednego worka to już wasz problem !!

Gość gość
zalosny jestes. dla ciebie to nic zlego ale dla dziecka to masakra. mam nadzieje, ze zlapia cie przy pierwszej probie dotkniecia sie do dziecka i wyladujesz w kryminale z ludzmi, ktorzy odpowiednio cie potraktuja.

Wynoś się wulgarny idioto. Jestem normalnym gościem. Dzieci też potrafią przejawiać seksualność ale wy jesteście 100 lat za murzynami dopiero. Średniowiecze i tyle

Jak dziecko chce to dlaczego nie. One już za młodu uczą się seksualności. W odpowiedni sposób może dziecku seks wyjść tylko na dobre

Gość gość
ty uwazasz, ze jest wszystko ok bo jestes po prostu chory i nie odrozniasz dobra od zla. jak juz wyzej napisalam- mam nadzieje, ze zlapia cie przy pierwszej probie skrzywdzenia dziecka i odpowiednio za to zaplacisz w pierdlu- poczujesz na wlasnej skorze co znaczy byc wykorzystywanym. zycze ci tego.

Po pierwsze nigdy mnie nie złapią nieświadomy człowieku bo nigdy nie skrzywdze żadnego dziecka. Krzywdzicie TO WY TE BIEDNe DZIECI ! Nie umiejąc ich właściwie wychować. Nad wychowaniem dzieci powinno się czuwać i pomagać uzewnętrzniać ich własny potencjał a nie stosowac jakieś gierki pierdki. Wiem więcej o dzieciach niż Wy wszyscy tu razem wzięci więc przestań bredzić. Nawołuje tylko by zmienić myślenie , tabu społeczne. 500 lat temu wierzono w czary tak samo jak teraz wierzycie że to coś złego. A to tylko inna orientacja seksualna która jest ok.

Gość gość
czyli niby jak trzeba te dzieci uczyc tej seksualnosci?jak dorosly moze w normalby sposob ja wykorzystac?

Gość gość
podaje ten temat na policje, znajda cie pedofilu

Gość gość
a moim zdaniem jest OK jesli pedofil jest w pierdlu gwalcony przez zyczliwych kilegow z celi. musisz wiedziec, ze aby tam trafic nie koniecznie musisz zg****ic dziecko. wystarczy, ze znajda u ciebie np w telefonie czy kompie zdjecia wskazujace na to, ze jestes pedofilem. a uwierz mi- pedofilia jest ostro tepiona zarowno w sadzie jak i w kryminale.

Gość gość
Ok.Temat zgłoszony na policje.Na mierzą cie po id.