Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego mnie prześladuje :(

Polecane posty

Gość gość

Pisalo sie fajnie, ale spotkanie na zywo nie wyszlo, nie dogadywalismy sie, zle sie przy nim czuła, pozegnalismy sie 'do zobaczenia' z grzecznosci to powiedzialam. Potem chcial kolejnego spotkania, pisal, dzwonil, odmowilam...i teraz od 3tygodni wydzwania z roznych numerow, pisze, raz mnie obraził od kurw, potem przeprosil i mowil ze sie we mnie zakochal. Nie odbieram juz zadnych telefonow, bo ma rozne nr, usunelam fotki z FB i inne dane, co robic? Na policji mi pomogą czy oleją?

Gość gość
Mialam podobnie. Pierwsze spotkanie było niezobowiązujęce, po czym nie zgodzilam się na dalsze. Zostałam sponiewierana, na szczęscie sms'em. Nie dałam się sprowokować i jakoś odczepił się.

może to jakiś psychopata x nie oleją cie na policji zadzwoń i powiedz w czym problem

Gość gość
Zmiana nr tel nie wchodzi w rachubę?

Gość gość
skoro ma jej dane z fejsa to słabo, idz na policje, jak go odwiedzą panowie to nasra w majty i da ci spokoj

Gość ofiara stalkera;;;;
z tego co piszesz masz do czynienia z typowym stalkerem...tez kiedyś spotykałam się z facetami z neta i jeden okazał się właśnie psycholem, od tamtej pory wykasowałam wszelkie profile z neta, na szczęście dał mi spokoj bo poznał nową laskę, a na dodatek potem poznałam kogos w realu byłam z nim kilka miesięcy a kiedy zerwałam zaczal mnie nekac, straszyć sądem, groził...w końcu przestał bo znalazł nową także wiem co czujesz...jedyna rada to taka zebys zmienila numer...albo zablokowala go...