Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość BaByy
Czekamy na wynik ! :)

Gość Elmirka201
Ale ze mnie jest ciapa... po tym jak do was rano napisałam, położyłam sie na chwile i obudził mnie sms od mojego, czy już byłam na becie... zaspałam. Normalnie mam mistrza haha. Na szczęście pobiegłam szybko do przychodni i "na styk" zdążyłam:D ehh:D U mnie taki upał... ledwo co doszłam spowrotem ;/ normalnie zaduch...

Gość BaByy
No u mnie 34 stopnie.. Masakra a jeszcze zaraz mam egzamin zawodowy, to już w ogóle :) 3-majcie za mnie kciuki :D Mam nadzieje, że zaliczę :) Będę później, paaa :)

Gość BaByy
teraz patrzalam na temperature w sloncu :) brakło mi termometra :)

Gość Elmirka201
Trzymam kciuki :*:) Zdasz napewno! :) Daj później znać jak ci poszło:)

Gość Elmirka201
No przegięcie z tym upałem dziś:P

Gość BaByy
Ok, dam znać :) Uciekam na autobus bo się spóźnię :) pa :)

Gość Elmirka201
no trzymaj sie paa:*:)

Hej dziewczyny! Elmirka dobre, że zdążyłaś! Kiedy będziesz miała wyniki bety? Tak się zastanawiam o co może chodzić z tą bladą kreską, ale ja bym się chyba jakoś odcieniem bardzo nie przejmowała. Zreszta teraz będziesz miała jasność bo beta da Ci 100% pewności :) BaByy trzymam kciuki za egzamin! :)) Blanka- zrób wkońcu test! :D bo my tu już się doczekać nie możemy ! :) A ja chyba dziś też się złamie i zrobie ostatni raz teścik, już powinnam tydzień temu dostać @ a narazie cisza :)

Gość Elmirka201
wyniki bety jutro :) Ale chyba lekarz cos mi powie prawda? :)

Gość gość
Cześć dziewczyny :D Hmm no zrobię, zrobię w środę teścik!:P Elmirka!!! Noooo dobrze, że zdążyłaś bo tak to kolejny dzien by był w pełnym stresie. hihi a tak to jutro już będziesz miała swój upragniony wynik :D Babyy daj znać jak egzamin! :)

Gość Elmirka201
Cześć Blanka:) no miałam szczęście;) Powiedzcie dziewczyny jak myślicie czy lekarz tak może stwierdzić coś? Bez USG?... Moze jestem jakaś ciemna, że pytam ale no chciałabym wiedzieć. Kiedyś przecież nie było takich urządzeń prawda? I jakoś badali;p

Gość Blanka23
Podejrzewam, że Cię zbada od środka, zrobi jakąś diagnostykę. Nie wiem czy może zrobić usg dopochwowe. Tam chyba byłoby widać ;D Ale nie mam pojęcia:P

Gość Elmirka201
No ona nie ma usg własnie to jedyny minus:P Kurde dziewczyny znów się powtórzyła sytuacja z testem. Rano bladzitka. Teraz kreseczki 2 jak byk prawie jaki sam kolor maja :) może jestem jakaś dziwna:D Przeszukałam internet i nie ma czegoś takiego :)

Gość Blanka23
Hmmmm już nie rób testów bo zabraknie na drugą ciążę ;D Pewnie to wcześniuteńka ciąża a w dzień coś pijesz co może jakoś wplywa na ten test ;D

Gość Elmirka201
Zrobiłam bo chciałam zobaczyć czy nadal tam jest haha:D Wiem, że za dużo ale nie śmiejcie się ze mnie :)

Gość Blanka23
hahaha myślę, że już na 100% nie zniknie ;)

Gość gość
Witam , Elmirka to już napewno ciąża,wyniiki bety pewnie to potwierdzą,najlepiej powtirzyc i zobaczyć czy ladnie rosnie. Usg przydalo by się gdyż dopochwowo najlepiej stwierdzić czy wszystko rozwija się pięknie,z tym że może być też za wcześnie by gin mógł cos "wyczytac" dlatego polecam kolejna bete by sprawdzać czy rosnie. Jeżeli tak to świetnie;) bo według ost miesiaczki twoich obliczeń to który byłby to tydzień?

Gość Elmirka201
no skoro tak mówisz to chyba przestane je robić:D Teraz już wyszła ciemna więc nie ma wątpliwości:D

Gość Elmirka201
1 dc miałam 17.05... Więc idealnie miesiąc temu. Na usg sobie pójde osobno ewentualnie:)

Gość Blanka23
Elmirka ja 1dc mialam 16 maja ;D

Gość Elmirka201
No to weź sie ogarnij i rob test!:D Może tak samo zaszłyśmy:D A co do bety to pewnie powtórze jak będzie dodatnia:P

Moim zdaniem USG jeszcze nie będzie w stanie pokazać ciąży, bo jest jeszcze za malutka :) jeśli pierwszy dzień cyklu miałaś dokładnie miesiąc temu ( czyli pierwszy dzień @) to Twoja ciąża ma około 3 tygodni. USG jeszce nie pokazuje takiej ciąży : więcj radze czekać na wyniki bety do jutra, póżniej z wynikami iść do gina a on dalej już Ci powie co robić :) ja podejrzewam że usg to tak około 10 tygodnia (?) Buziole dziewczyny ja lece na uczelnie :) odezwe się wieczorkiem :*

Gość Blanka23
hmm przepraszam za niedyskretne pytanie ale kiedy się kochaliście? Ja wlaśnie się kochałam 1 i 2 czerwca czyli w moje najbardziej plodne dni. Ale w sumie ... to on nie doszedł we mnie. Kochamy się bez zabezpieczenia bo ja nie mogę niestety. Ale w tym płynie przed wytryskiem też są plemniki. Kochaliśmy się 2 razy pod rząd więc na wacku też pewnie zostały. Kurde ...

Gość Elmirka201
no leć do później :* Ja tak słyszałam, że pokazuje około 5 tygodnia:) Także nic z tego narazie:D Ale muszę iść:D Chce wiedzieć cokolwiek:)

Gość gość
No,więc wczesna ciaza ..warto troszke wstrzymać się z usg;) z reszta lekarz powie Ci co i jak;) znam to z autopsji,takie zachowania jak Ty Hehe,w wariatkowie można wylądować. Ja trzymam kciuki za Was,wy trzymajcie za mnie bo u mnie poród zbliża się wielkimi krokami.. pozdrooo

Gość Elmirka201
My jakoś po tym jak skończyłam serie tych hormonów... własnie nie pamietam dokładnie jakoś chyba 28... i potem średnio co 2 dni:D Bo widziałam, że mam owulacje i lekarka radziła co 2 dni :)

Gość Blanka23
Aha no to świetnie!! :D Hmmm... no trzymamy kciuki za przyszłą mamę! :)

Gość Elmirka201
No miło, że nie tylko ja zwariowałam hehe :) Trzymamy kciuki za narodziny dzidziusia :)