Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Blanka23
Wooooow to super!!!!! Baaaaardzo się cieszę :* No i teraz już GRATULACJE KOCHANA!!! :) No pewnie, że możesz zostać :) Ciekawe co tam u mnie będzie hihi. Artur mnie wkurza trochę bo mówi że histeryzuje ... :( Powiedziałaś już swojemu o ciąży??

Gość Elmirka201
Tak powiedziałam. A on jakoś dziwnie zareagował... Wczoraj płakał ze szczęścia, a dzisiaj troszke poddenerwowany z pracy wrócił i jakoś tak z dystansem. Przytulił mnie oczywiście, ale powiedział, że się baaardzo boi. Kurde udzielił mu się chyba mój strach...

Gość Blanka23
A ile Twój partner ma lat?

Gość Elmirka201
26 :)

Gość Elmirka201
Tzn. boi się nie ciąży tylko dzidzie, że coś się z nią stanie:( Ogólnie to jest wniebowzięty:D Tylko straszy mnie tu:P

Gość Blanka23
Hehe to super :D Dobrze, że jest troskliwy i się martwi :) Teraz musicie na sobie baaardzo uważać :) Kurdę ja tych sutków nie mam sinych.

Gość Elmirka201
no ja mam taką otoczke jakby siną... powiększyły mi się strasznie te sutki tak ogólnie;p

Gość Blanka23
Aha no ja mam jasno beżowo-brązowe. Czekam na okresik w takim razie. Czuję, że dziś będzie

Gość Elmirka201
blanka to nie jest reguła:) Nie każda tak ma:P Poprostu to jest charakterystyczny objaw, ale nie uniwersalny:) każda ma inaczej więc spokojnie:) a jak na @ to masz się czuć:) Tak mi powiedziała pani doktor. Identyczny ból :)

Gość Blanka23
Tak? Co Ci jeszcze mówiła co możesz nam przekazać o ciąży i ogólnie objawach itp? :) Ja właśnie nawtykałam Arturowi, że wg nie martwi się o mnie, o moje zdrowie i w końcu powiedział , że jestem dla niego największym skarbem i że bardzo się martwi o moje zdrowie i kocha mnie tylko sam też się obawia tego wszystkiego. To, że nie mam miesiączki wcale nie musi oznaczać ciąży tylko np. jakąś chorobę. Ehhh teraz to już totalnie się boję

Gość Elmirka201
mówiła, że pierci reagują najwcześniej :) ból i powiększenie. A czasami objawy są tylko jak na @ i kobieta nawet nie wie że to ciąża :)

Gość Blanka23
Mnie bolą tylko przy dotyku. No cóż... w środę się wyjaśni wszystko albo już dziś :)

Gość Elmirka201
Ale ty zmyślasz:) może się uda:D Spokojnie... Ja też tak gadałam, że zaraz dostane okres:P

Gość Blanka23
Ty już chyba odetchnęłaś co? :D Mnie niestety brzuch boli co raz bardziej ;(

Gość Elmirka201
No już stres minął :) Blanka zrób test to zobaczysz:P

Gość Blanka23
Mam pytanie, test muszę zrobić od razu jak wstanę z łóżka na czczo czy mogę pojechać po niego np. o 8, nie robić wcześniej siku, nie pić,nie jeść wrócić i zrobić?

Gość Elmirka201
Tego ci nie powiem, bo nie wiem:D mi jak widzisz wychodzi lepiej test po południu niż rano. Poszukaj może gdzieś w internecie jest jakaś informacja:)

Gość Blanka23
:)

Gość Elmirka201
Ja lece spać :) Zmęczyłam się tym dniem stresującym:P Jutro muszę lecieć na uczelnie po wyniki z egzaminu, a potem pójdę po wyniki bety, a w środe ewentualnie powtórze czy ładnie rośnie:) Eh tyle stresu, że nawet nie zdążyłam się nacieszyć:D Dobranoc dziewczyny:*:) Blanka jutro jak tu wejdę, to chce widzieć, że zrobiłaś test:D

Gość Blanka23
Dobranoc Elmirka:)

Hej dziewczyny! :) Przede wszystkim Elmirka gratuuuuuulacje!! :))) widzisz mówiłam, że tak będzie :) nawet jak blada kreska to hormon już się produkuje :) super bardzo się ciesze ! Mnie dziewczyny też brzuch boli jak na @ coraz mocniej, wracając z uczelni kupiłam sobie test, także jutro z samego rana będę sprawdzać...A wogóle to się beznadziejnie czuje, spać mi się chce cały czas, kompletnie bez sił jestem... Ide chyba wezme sobie kąpiel może mi się lepiej zrobi :)

Gość Blanka23
Nooo ja to jutro też kupię teścik :D hihihi i zrobię w środę rano :) Akurat będę wtedy z Arturem :D

Gość BaByy
No to gratuluje dziewczyny ! Ale super że Wam sie udalo !! :) Tak sie ciesze razem z Wami :)

Gość Elmirka201
Lilipop! Gratutuje kochana:*:) Ja to miałam nawet jeszcze jaśniejszą:D Także ty to jesteś na 100%! Ale fajnie:)! Jeszcze niech Blanka do nas dołączy to już w ogóle będzie hehe :) Ja się położyłam wcześniej, ale noc miałam okropną... eh;/ Obudziłam się o 1.00 i się zaczęło;/ Nie mogłam zasnąc w ogóle bo miałam takie dziwne uczucie, że leże na brzuchu... znów jak leżałam na boku to mnie tak piersi bolały, że myślałam, że zaraz się popłacze... dopiero koło 6 zasnęłam... Ciągle jakieś głupie sny o tym, że coś z fasolką :( Boże ja to mam schize normalnie...

Gość Elmirka201
A tak na marginesie co do tego, że do Ciebie nie dotarło:D To do mnie tak naprawdę też chyba nie:D Tylko odkąd wiem to panicznie się o siebie boje. Uważam na każdym kroku:D Czuję się ogólnie inaczej... mnie tak dziś zgaga piecze dziewczyny, że aż mi niedobrze... Suczka mi ostatnio zwymiotowała w domu bo się czegoś tam najadła... i jak sprzatałam to miałam taki odruch wymiotny, że aż musiałam do kibla lecieć:( A mam w domu psy od dawna i takie rzeczy, że np. wymiotują, czy rozwolnienie się zdarzają... zawsze sprzątam i w życiu mnie to nawet nie ruszyło :) No więc albo moja psychika mi podpowiada objawy, albo są:D Pani doktor ma ogólnie zakazała jeść słonych i kwaśnych rzeczy. Wtedy ponoć piersi tak nie bolą... tylko co ja mam zrobić jak mi tylko to smakuje:D

Gość BaByy
Elmirka bedziesz miala syneczka jak Cie na kwaśne i słone bierze :)

Gość Elmirka201
Tzn nie bierze tylko ja zawsze wszystko sole:D Mojego zawsze aż wykręca jak widzi co robie np z twrarożkiem, albo kanapką z ogórkiem:D A chciałabym córeczke:D I ponoć cera się wtedy psuje bo zabiera mamusi urode... A ja wyglądam wlaśnie jak nastolatka z trądzikiem:D

Dzięki dziewczynki bardzo! :):* tak się ciesze, chyba długo do mnie nie dotrze, że się udało :) Blanka teraz ty rób teścik może razem będziemy się cieszyć! :) U mnie już mój kochany wie, bardzo się ucieszył i rodzice też szczęśliwi:) więc czego można więcej chcieć? Byle tylko maluszek zdrowo się rozwijał:) A powiem Ci Elmirka, że ja też miałam dziś koszmarną noc. Nie mogłam zasnąć, miałam napady zimna i gorąca na zmian. No i ten ból brzucha :( twoja gin powiedziała że taki bol jest normalny? Ja dziś ide zapisać się do swojego żeby wszystko potwierdzić i dowiedzieć się jak dalej postępować :)) Piękny początek dnia :)))

Gość Blanka23
Cześć dziewczyny :D Hmmm tak sobie pomyślałam, że jak będę jechała na pocztę to kupię test i zrobię go dziś, ale oczywiście odruchowo zrobiłam siku jak wstałam więc nici :D Muszę zatestować jutro. Chyba, że kupię 2 testy i zrobię dziś jeden a jutro drugi :P